Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Голова правління НАК “Нафтогаз України” Володимир Шелудченко взяв участь у переговорах з віце-прем’єром Азербайджанської Республіки Ягуб Абдулла огли Еюбовим
Автор: Станислав Власенко      Дата: 03.09.2006 10:34


     Голова правління НАК “Нафтогаз України” Володимир Шелудченко сьогодні завершив роботу у складі делегації Кабінету міністрів України під час сьомого засідання Спільної міжурядової україно-азербайджанській комісії з питань економічної співпраці. У рамках засідання Комісії Володимир Шелудченко разом із віце-прем’єр-міністром Андрієм Клюєвим взяв участь у переговорах з першим заступником Прем’єр-міністра Азербайджанської Республіки, віце-президентом Державної нафтової компанії Азербайджану Ягуб Абдулла огли Еюбовим.
     
      За підсумками дводенної роботи учасники міжурядової Комісії парафували Угоду про принципи співпраці між НАК “Нафтогаз України” та Державною нафтовою компанією Азербайджанської Республіки. Офіційне підписання Угоди очікується під час візиту до Азербайджану Президента України Віктора Ющенка.
     
      Головними принципами співпраці України та Азербайджану у паливно-енергетичному комплексі, зокрема, є сприяння участі азербайджанських та українських підприємств у розвідці, видобутку та переробці нафти і газу на території України та Азербайджану. Голова правління НАК “Нафтогаз України” Володимир Шелудченко провів офіційні зустрічі з приводу сприяння і залучення азербайджанських компаній-власників нафти до реалізації проекту транспортування легкої каспійської нафти трубопроводом “Одеса-Броди” та його перспективного продовження до портів Балтійського і Північного морів. Окрім того міжурядова Комісія розглянула умови та можливі обсяги поставок в Україну азербайджанської нафти і нафтопродуктів у найближчому.
     
      “Україна і Азербайджан мають давні партнерські відносини у сфері паливно-енергетичного комплексу. Робота міжурядової Комісії засвідчила, що наші колеги з Державної нафтової компанії готові разом з нами брати участь у реалізації спільних проектів, – заявив голова правління НАК “Нафтогаз України” Володимир Шелудченко. – Азербайджан є одним із стратегічних партнерів України у нафтовій галузі”.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1935 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2439
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика