Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Укргазвидобування” видобула 9,7 млрд. куб. м природного газу за 8 місяців 2006 р.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 13.09.2006 20:03


     ДК “Укргазвидобування” за 8 місяців поточного року збільшила видобуток усіх видів енергоресурсів. За 8 місяців 2006 р. обсяг видобутку газу структурними підрозділами Компанії склав 9,741 млрд. куб. м. ДК “Укргазвидобування” збільшила видобуток природного газу на 8,8 млн. куб. м у порівнянні з відповідним періодом минулого року.
     
     Газопромислове управління “Шебелинкагазвидобування” видобуло 4 млрд. 426 млн. куб. м, що на 15,5 млн. куб. м більше у порівнянні з січнем-серпнем минулого року. Частка “Шебелинкагазвидобування” у розрізі всього видобутого ДК “Укргазвидобування” природного газу становить 45%. Цього року у вересні Шебелинський газопромисел відзначає 50-річчя від початку його розроблення.
     
     Зріс видобуток газового конденсату і нафти. Обсяги видобутку газового конденсату ДК “Укргазвидобування” перевиконала на 12% і збільшила до 472,9 тис. т при запланованих 420 тис. т. Обсяги видобутку нафти за січень-серпень 2006 р. склали 79,6 тис. т (у січні-серпні 2005 р. було видобуто 74 тис. т).
     
     Приріст обсягів видобутку енергоресурсів відбувся за рахунок забезпечення належного рівня обсягів експлуатаційно-розвідувального буріння. За 8 місяців 2006 року було пробурено 185,7 тис. м). Зокрема, в експлуатаційному бурінні пробурено 85,6 тис. м (на 20,8 тис. м перевищено показники відповідного періоду минулого року) та 100,1 тис. м у розвідувальному бурінні. Всього в експлуатацію передано 46 свердловин (при запланованих 26).
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1580 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2460
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика