Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Газ України” направив до областей групи для відключення від газопостачання підприємств ТКЕ-боржників
Автор: Станислав Власенко      Дата: 13.09.2006 20:04


     ДК “Газ України” і НАК “Нафтогаз України” прийняли рішення направити до Донецької, Дніпропетровської, Черкаської та Чернігівської областей робочі групи для надання допомоги підприємствам з газопостачання та газифікації у забезпеченні відключення від газових мереж 12 підприємств комунальної теплоенергетики-боржників.
     
     Виїзд робочих груп здійснюється на виконання доручень Кабінету Міністрів України, Мінпаливенерго України та НАК “Нафтогаз України” щодо 100-відсоткового погашення підприємствами комунальної теплоенергетики заборгованості за спожитий у 2006 р. природний газ до початку опалювального сезону 2006-2007 рр. До складу робочих груп увійдуть представники НАК “Нафтогаз України”, ДК “Газ України”, регіональних підприємств з газопостачання та газифікації та працівників служб безпеки Компаній.
     
     Відключенню від газопостачання підлягають ТОВ “Енергохолдинг” (Краматорська ТЕЦ, борг за 2006 р. станом на 12 вересня – 9,6 млн. грн.), ОКП “Донецьктеплокомуненерго” (39,5 млн. грн.), КВП “Краматорськтепломережа” (693 тис. грн.), ККП “Донецькміськтепломережа” (31,3 млн. грн.), КП “Криворіжтепломережа” (32 млн. грн.), ДП “Криворізька теплоцентраль” (36,1 млн. грн.), МКП “Дніпропетровські міські теплові мережі” (31,8 млн. гр.), КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” (6,9 млн. грн.), ВАТ “Черкаське хімволокно” (Черкаська ТЕЦ, 7,8 млн. грн.), УКП УМВ “Уманьтеплокомуненерго” (1,8 млн. грн.), ВАТ “Облтеплокомуненерго” (м.Чернігів, 13,9 млн. грн.) і КП “Прилукиводопостач” (904 тис. грн.).
     
     Загальна сума боргу цих підприємств ТКЕ за спожитий газ протягом 2006 р. складає 212,7 млн. грн. (36% від загальної суми боргу підприємств теплокомуненерго – 591 млн. грн.). Протягом 5-6 вересня ДК “Газ України” відключила від газопостачання 26 підприємств теплокомуненерго
     
     ДК “Газ України” наголошує, що угоди з підприємствам ТКЕ про постачання газу під час опалювального сезону 2006-2007 рр. укладатиме лише за умови 100% оплати ними поточних поставок природного газу та погашення до початку опалювального сезону заборгованості, що виникла у 2006 році.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1190 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2461
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика