Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Берліні відкрився Український павільйон на Міжнародному зеленому тижні-2019
Автор: Максим Никоненков      Дата: 19.01.2019 21:24


У Берліні відкрився Український павільйон на Міжнародному зеленому тижні-2019      18 січня, відбулося офіційне відкриття Українського павільйону на продовольчій виставці-ярмарку «Міжнародний зелений тиждень» (м. Берлін, Німеччина) за участі в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Максима Мартинюка та Федерального Міністра продовольства і сільського господарства ФНР Юлії Кльокнер.
     
     Також на відкритті були присутні Комісар ЄС з питань здоров’я і безпеки продовольства Вітеніс Андріукайтіс, Президент Союзу Фермерів ФРН Йоахім Рюквід, Голова Федерації індустрії продовольства та напоїв ФРН Вольфганг Інгольд, високопосадовці та представники іноземних делегацій країн-учасників.
     
     «Повернення України на «Зелений тиждень» у високому статусі Національного павільйону стало можливим завдяки спільним зусиллям і успішній кооперації українського бізнес-сегмента та Уряду. Україна як велика країна із прекрасними людьми і потужною сільськогосподарською галуззю просто не мала права не бути присутньою на Міжнародному зеленому тижні», - зазначив Максим Мартинюк.
     
     На українській експозиції загальною площею 1200 кв. м. представлена продукція українських компаній різного профілю – м’ясні вироби, органічні та вегетаріанські продукти, риба та морепродукти, алкогольні та безалкогольні напої, кондитерські вироби та мед, молочна продукція та інше.
     
     В рамках «Зеленого тижня» офіційна делегація від Міністерства аграрної політики та продовольства України бере участь у ряді двохсторонніх зустрічей, а також у Глобальному Форумі з Продовольства і Сільського Господарства на тему: «Цифрове сільське господарство – інтелектуальні рішення для сільського господарства майбутнього».
     
     «Міжнародний зелений тиждень» – одна з найбільших і найпрестижніших агропромислових виставок у світі, яка була заснована у Берліні в 1926 році.
     
     У заході беруть участь 1,7 тис. учасників із 65 країн світу та понад 400 тис. відвідувачів. У рамках виставки проводиться близько 300 симпозіумів, семінарів, форумів, засідань комітетів і т.д.


Автор: Максим Никоненков прочтений: 585 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 24850
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика