Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У 2018 році якість закупленого молока переробними підприємствами підвищилась
Автор: Максим Никоненков      Дата: 19.01.2019 21:25


У 2018 році якість закупленого молока переробними підприємствами підвищилась      За минулий рік спостерігається значне покращення якості молока, що надходить на переробні підприємства. За 9 місяців 2018 року обсяги закупівлі молока екстра і вищого ґатунку зросли відповідно на 33,8% та 7,8%. В той же час, обсяги закупівлі молока І ґатунку скоротилися на 8,9%, а ІІ ґатунку – на 15,1%.
     
     Про це зазначила заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова під час зустрічі з Національною асоціацією молочників України «Укрмолпром». Захід організовано Мінагрополітики, ДФС України, аудиторською фірмою «Константа» та асоціацією «Укрмолпром».
     
     «Сьогодні молочний сектор демонструє позитивні результати, покращилась якість сировини, вперше за останні роки Україна увійшла в 10-ку світових лідерів з експорту молочної продукції. За нашими оцінками за результатами 2018 року всієї молочної продукції буде реалізовано на суму майже на 57 млрд грн, при цьому експорт складатиме понад 7 млрд грн», - відмітила Олена Ковальова.
     
     Вона додала, що тваринництво є особливою галузою сільського господарства, стан розвитку якої вагомо впливає на економічний потенціал агропромислового комплексу країни. Так, у 2019 році на підтримку розвитку тваринництва передбачено кошти на суму 3,5 млрд грн, основні напрями підтримки молочного скотарства 2018 року будуть збережені.
     
     Детальніше про ключові напрями державної підтримки за посиланням.
     
     Довідково:
     
     За даними ДФС у 2018 році експорт молока і молокопродуктів склав 263 млн дол. США, з яких 48,8% припадає на вершкове масло, 22,4% – на сухе та згущене молоко, 11,7% – на сири.


Автор: Максим Никоненков прочтений: 715 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 24851
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика