Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Борг теплопостачальних підприємств, на базі яких без правонаступництва боргів створено нові підприємства ТКЕ, перевищив 21 млн. грн.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 10.11.2006 23:59


     21,5 млн. грн. заборгували перед ДК «Газ України» підприємства комунальної теплоенергетики в Закарпатській, Дніпропетровській, Львівській та Сумській областях, на базі яких, без врегулювання питань правонаступництва з боргових зобов’язань, створено нові підприємства з теплопостачання. До врегулювання питань правонаступництва боргових зобов’язань ДК «Газ України» укладатиме договори з цими підприємствами ТКЕ лише на один місяць.
     
      Без правонаступництва з боргових зобов’язань були створені, зокрема:
     - на базі КП «Ужгородтеплокомуненерго», що має заборгованість перед ДК «Газ України» в сумі 16,6 млн. грн., два нових підприємства – КП «Енергетичні системи» та КП «Уж-тепло»;
     - на базі КП «Жовтоводськтепломережа» (м. Жовті Води Дніпропетровської обл., борг – 957 тис. грн.) - ТОВ «Простір – С»;
     - на базі МДКП «Розділтеплокомуненерго» (м. Новий Розділ Львівської обл., борг 2,7 млн. грн.) – ЗАТ «Енергія Нова Розділ»;
     - на базі ТОВ «Шостка-тепло» (м. Шостка Сумської обл., борг 1,2 млн. грн.) – ТОВ ШП «Харківенергоремонт».
     
      Ці підприємства ТКЕ створено без врегулювання питань правонаступництва з боргових зобов’язань на базі вже існуючих всупереч вимогам рішень Кабінету Міністрів України від 11 травня 2006 р.
     
      ДК «Газ України» звертає увагу місцевих органів влади на необхідність запобігання подібних випадків створення підприємств ТКЕ на базі вже існуючих без врегулювання питань правонаступництва боргових зобов’язань.
     
     Довідка: Станом на 10 листопада ДК «Газ України» уклала договори на постачання природного газу у новому опалювальному сезоні з 945 підприємствами комунальної теплоенергетики (ТКЕ), що забезпечують тепловою енергією населення та бюджетні установи й організації.
      Найбільш активно договірну кампанії з укладення договорів на постачання природного газу провели підприємства ТКЕ Вінницької, Волинської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1012 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2533
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика