Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Києві запрацював перший мобільний додаток для ОСББ
Автор: Инна Троцкая      Дата: 18.02.2019 06:26


У Києві запрацював перший мобільний додаток для ОСББ      У столиці запрацював новий безкоштовний мобільного додатку – DAH.
     
     Це єдиний в Україні мобільний додаток для багатоквартирних будинків, що надає мешканцям доступ до актуальної інформації про характеристики будинку, контроль за рухом коштів, можливість оцінювати послуги, а також зручно здійснювати будинкові голосування.
     
     Така ініціатива наразі стартує за сприяння Київської мерії у 10 ОСББ столиці. А можливості додатку нещодавно презентували у КМДА.
     
     - Ми пропонуємо сучасний комунікатор – DAH online. Це сервіс, який дасть змогу всім, хто живе під спільним дахом, налагодити комунікацію і сучасно вирішувати багато питань, що не вирішувались до цього вже багато років. Адже всі зацікавлені у тому, щоб відбувалися якісь якісні зміни, – розповідає один з ініціаторів проекту, лідер музичного гурту «ТІК» Віктор Бронюк.
     
     За словами розробників мобільного додатку DAH Дмитра Дідика та Олега Сташка, сервіс суттєво відрізняється від звичних месенджерів чи груп, оскільки тут мешканці матимуть необхідні дані та документацію щодо будинку, матимуть доступ до інформації про аварійні роботи, зможуть шляхом голосування обирати підрядника для робіт, голосувати щодо інших важливих рішень, мати інформацію про стан розрахунків у будинку, боржників тощо.
     
     Додаток безкоштовний і залишатиметься таким й надалі. Платними можуть бути лише додаткові сервіси за згодою мешканців. Наразі уже сім ОСББ розпочали використання додатку.
     
     Про систему
     
     Події
     
     З Dah можна буде забути про паперові оголошення на дверях під’їздів. Донести будь-яку інформацію до мешканців/власників Голова ОСББ зможе всього за декілька хвилин, зробивши оголошення в своєму кабінеті.
     Голосування
     Це можливість швидкого прийняття рішень шляхом онлайн голосування власниками квартир. Також можна створити опитування, щоб оптимізувати роботу об’єднання, почувши кожного мешканця.
     
     Ведення документації
     
     Завдяки системі, Голова ОСББ в своєму кабінеті матиме всю інформацію про будинок, що позбавить його необхідності вести справи на паперах:
     характеристики;
     реєстри приміщень (квартири, кладові, комерційні) з можливістю сортування по поверхах і під’їздах;
     статутна документація;
     склад правління будинку.
     В будь-який момент Голова зможе оперативно надати необхідні дані на вимогу. Інформація буде відкрита для всіх мешканців.
     
     Тарифи та послуги
     
     Голова ОСББ отримує зручний інструмент формування загальних та індивідуальних тарифів.Для цього необхідно: обрати постачальника послуг, вказати ціну, а потім з обраних послуг сформувати тариф. Будь-який мешканець бачить свій тариф детально зі списком послуг та цін. Також усі матимуть змогу оцінити окремо компанію та кожну з наданих нею послуг за п’ятибальною шкалою.
     
     Фінанси
     
     Голова ОСББ отримує можливість щоденно автоматизовано оновлювати фінансову діяльність об’єднання. Бухгалтер теж може вносити дані надходжень та витрат і розподіляти їх згідно призначенням платежів. Система автоматично формує звіти по доходах/витратах ОСББ. У разі правильного занесення всіх платежів, система щоденно буде оновлювати списки тих хто вже сплатив за утримання будинку і боржників на поточний момент.


Автор: Инна Троцкая прочтений: 532 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 25444
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика