Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

В рамках програми технічної модернізації протягом 2006 року «Дніпрошина» придбала у Matador Machinery обладнання на 10 млн євро
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.11.2006 00:46


     В рамках програми технічної модернізації протягом 2006 року ВАТ «Дніпрошина» придбала у словацької компанії Matador Machinery обладнання на 10 млн євро. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив радник генерального директора по науці ВАТ «Дніпрошина» Олександр Науменко.
     Matador Machinery, одна з провідних машинобудівних компаній світу, є найбільшим поставщиком обладнання для дніпропетровського заводу.
     «Програма модернізації ВАТ «Дніпрошина» передбачає впровадження принципово нових технологічних схем виробництва високошвидкісних легкових, легко-вантажних та вантажних шин», — відзначає Олександр Науменко.
     Програма розрахована на 2-3 роки та передбачає інвестиції у десятки мільйонів євро. Завдяки оновленню виробничих фондів, на дніпропетровському підприємстві планується налагодити випуск продукції для сучасних типів автомобілів, що відповідатиме вимогам Євросоюзу.
     Перший етап програми було реалізовано у першому півріччі 2006 року: впроваджено нову лінію з виробництва вантажних шин для магістральних автофургонів та автобусів. На сьогодні ця продукція проходить процес апробації на європейському ринку.
     7-8 листопада делегація компанії Matador Machinery на чолі з генеральним директором компанії Борисом Слукою відвідала дніпропетровських партнерів. Під час зустрічі сторони визначили плани поставок нового обладнання на «Дніпрошину» у 2007 році.
     Довідка: ВАТ «Дніпрошина» — дніпропетровський виробник шинної продукції. Підприємство почало працювати у 1961 році. На сьогодні асортиментний ряд підприємства становить більше 200 моделей шин, які відповідають вимогам національних і міжнародних стандартів. «Дніпрошина» є найбільшим в Україні виробником сільськогосподарських та великогабаритних шин.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1276 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2545
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика