Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

За рівнем розрахунків у листопаді за газ теплокомуненерго Херсонської області ввійшли до п’ятірки найгірших в Україні
Автор: Станислав Власенко      Дата: 17.11.2006 00:49


     За рівнем розрахунків у листопаді за газ підприємства комунальної теплоенергетики (ТКЕ) Херсонської області ввійшли до п’ятірки найгірших в Україні. Рівень розрахунків підприємств ТКЕ регіону з початку листопада становить лише 9% (за аналогічний період 2005 р. – 54%). Заборгованість підприємств ТКЕ області у листопаді досягла 3,8 млн. грн. За цей період теплоенергетики регіону спожили 6,1 млн. куб. м природного газу.
     
     Гірші розрахунки за спожите паливо з початку листопада проводять лише підприємства ТКЕ у Львівській (5%), Харківській (6%), Луганській (8%) областях та АР Крим (7%).
     
     Якщо до початку опалювального сезону теплоенергетики регіону демонстрували позитивну динаміку розрахунків за газ, то у листопаді окремі підприємства ТКЕ Херсонської області взагалі припинили платити за спожите паливо. Це, зокрема, "Херсонська ТЕЦ” (борг з початку 2006 р. – 2,2 млн. грн.), МКП "Херсонтеплоенерго” (1,2 млн. грн.), КП "Енергозбереження” (0,9 млн. грн.), КП "Каховтеплокомуненерго” (0,2 млн. грн.).
     
     Питання підвищення рівня розрахунків за газ, спожитий протягом опалювального сезону, було обговорено сьогодні на нараді в обласній державній адміністрації за участю представника ДК “Газ України” Володимира Плахотнюка, а також керівників місцевих органів влади і підприємств ТКЕ.
     
     “Аналіз розрахунків теплокомуненерго Херсонської області свідчить про незадовільну підготовку значної частини підприємств ТКЕ до опалювального сезону, - наголосив представник ДК “Газ України” Володимир Плахотнюк. – Теплокомуненерго отримуватимуть рівно стільки природного газу, наскільки вони будуть оплачувати спожиті обсяги. Компанія не буде дотувати у цій частині комунальні підприємства теплоенергетики”.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1778 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2548
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика