Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У 2019 році передбачено 7 напрямів фінансової підтримки спеціально для фермерів та кооперативів
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 12.03.2019 21:51


У 2019 році передбачено 7 напрямів фінансової підтримки спеціально для фермерів та кооперативів      У 2019 році Уряд продовжує фокусуватися на підтримці розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації. Так, державна фінансова підтримка фермерства збережена та вдосконалена за основними минулорічними напрямами, а також доповнена новими.
     
     Про це зазначив заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета на відкритті третього Форуму фермерських технологій сьогодні, 12 березня, у Києві. Участь у заході взяли представники Мінагрополітики, Торгово-промислової палати України, НААН України, сільськогосподарських підприємств, профільних асоціацій та ЗМІ.
     
     «Попит на нішеву, фермерську продукцію з кожним роком зростає. Для забезпечення цього попиту як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках, Уряд продовжує розглядати розвиток малого та середнього агробізнесу як один із пріоритетів і надавати державну підтримку для фермерів за багатьма напрямами», - прокоментував Віктор Шеремета.
     
     Так, цього року для фермерів та кооперативів передбачена: 90% компенсація вартості дорадчих послуг, 80% компенсація вартості насіння сільськогосподарських рослин вітчизняного виробництва, 70% компенсація кооперативам вартості придбаного вітчизняного обладнання, 40% компенсація вартості придбаної с/г техніки та обладнання вітчизняного виробництва, здешевлення кредитів, бюджетна субсидія на 1 гектар новоствореним ФГ та бюджетна субсидія на 1 члена не новоствореного ФГ.
     
     За словами Віктора Шеремети, окрім державної підтримки, одним із стимулів для розвитку фермерства в Україні є проведення виставкових заходів саме для фермерів на зразок «Форуму фермерських технологій». В рамках Форуму учасники мають можливість обмінятися корисною та спеціалізованою інформацією щодо фермерської діяльності, перейняти досвід успішно створених сільськогосподарських кооперативів в Україні, презентувати власну продукцію та укласти нові контракти на поставку.
     
     Довідково:
     
     ІІІ Форум фермерських технологій проходить з 12 по 14 березня у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» за підтримки Мінагрополітики є спеціалізованим комплексним заходом для фермерів, які займаються вирощування продукції рослинного походження: овочів, фруктів, ягід, грибів, квітів.
     
     Форум присвячено трьом основним аспектам фермерської діяльності:
     
     - Вирощування врожаю (у відкритому ґрунті, теплицях, садах, ягідниках, виноградниках);
     
     - Зберігання та первинна переробка;
     
     - Збут вирощеної продукції (внутрішній ринок, експорт, переробка).
     
     
     
     инвестиции в интернет проекты
     


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 486 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 25917
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика