Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК “Газ України” обмежуватиме постачання палива облгазам, які перевищують виділені ліміти природного газу
Автор: Станислав Власенко      Дата: 20.12.2006 22:42


     З початку грудня 2006 р. перевищення споживання планових обсягів газу (ліміти) склало 302,5 млн. куб. м газу. У листопаді 2006 року цей показник становив 333 млн. куб. м газу.
     
     Основні обсяги понадлімітного споживання природного газу були допущені через розподільні газові мережі ВАТ “Івано-Франківськгаз”, ВАТ “Черкасигаз” і ВАТ “Харківміськгаз”.
     
     Під час наради з облгазами у ДК “Газ України”, яка відбулася 19 грудня 2006 р., було обговорено механізм обмеження та припинення постачання газу споживачам, які використовують його без виділених лімітів та без договорів. Чинна правова база (постанова Кабінету Міністрів України від 08.12.06 №1687) надає можливість відключати боржників від газопостачання.
     
     “Облгази мають суворо дотримуватися дисципліни газопостачання, не допускати безлімітного та бездоговірного споживання газу, - наголосив під час наради генеральний директор ДК “Газ України” Сергій Зубов. – Проте, фактичний досвід засвідчує, що облгази продовжують постачати газ боржникам і тим самим відбирають паливо у підприємств, які здійснюють вчасні розрахунки за газ. Компанія буде займати більш жорстку позицію стосовно облгазів, які продовжуватимуть практику перебору лімітів газу і ставитимуть під загрозу газопостачання в цілому по Україні”.
     
     Довідка: Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 08.12.06 №1687 газопостачальним, газодобувним, газорозподільним, газотранспортним підприємствам та Державній інспекції з енергозбереження надано право обмежувати газопостачання споживачам у разі відсутності лімітів газу, а також недостатнього рівня розрахунків за спожитий газ.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1181 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2613
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика