Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Перший органічний цукор в нашій державі
Автор: Алексей Журов      Дата: 11.04.2019 20:11


Перший органічний цукор в нашій державі      Україна входить до 20 найбільших виробників конвенційного цукру в світі та є одним з 10 найбільших експортерів за результатами 2018 року. Так, сума експорту такої продукції за минулий рік склала 217 млн. дол. США. Наразі Україна лише розпочала виробництво органічного цукру, але він вже користується попитом на європейському ринку і в майбутньому має завоювати також світовий.
     
     «Сьогодні дуже знакова подія. Ми маємо перший органічний цукор в нашій державі. Я була, фактично, свідком зародження цієї ідеї. Лише 10 років тому почали з’являтись на полицях наших магазинів перші вітчизняні органічні продукти, а вже сьогодні ми спостерігаємо динамічний розвиток органічного виробництва на внутрішньому ринку», - наголосила в.о. Міністра.
     
     Вона додала, що Україна збільшує асортимент переробленої органічної продукції, адже вона користується високим попитом і на іноземних ринках.
     
     
     В Україні в 2009-2010 роках сертифіковано органічний цукровий буряк як сировину. В 2018 році під вирощуванням органічного буряка було зайнято 247 га та виготовлено перший органічний цукор. Цю продукцію було презентовано на початку лютого 2019 року під час найбільшої міжнародної виставки органічних продуктів «БіоФах». У ході виставки на аукціоні із закупівлі першої партії органічного цукру в 850 тонн виборола компанія з Нідерландів. Наступна презентація органічного цукру запланована під час виставки «БіоФах» у Китаї, де буде вперше представлено Національний павільйон України.
     
     
     
     инвестиции в интернет проекты
     


Автор: Алексей Журов прочтений: 636 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 26444
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика