Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Києві чекають Далай-Ламу
Автор: админ      Дата: 12.02.2007 17:46


У Києві чекають Далай-Ламу      В Києві відкрилась виставка унікальних світлин з архіву Далай-лами XIV.
     
     У Києві чекають Далай-Ламу. Однак дипломатія може стати на заваді. Лідер буддистів у своїй країні поза законом і в Україну приїде не скоро. Тож віхи його життя можна поки що побачити лише на фотографіях.
     
     50 фотографій, а в них все життя Далай-лами та історія тибетців за останні 70 років. На першому фото духовному лідеру буддистів 2 роки. Хлопця щойно знайшла експедиція, яка після смерті 13-го Далай-лами кілька років шукала його нове перевтілення. Ченці випробували тисячі кандидатів.
     
     Олександр Ткаченко, організатор виставки: "Цей екзамен полягає в тому, що кладуть різні речі, які належали як 13-му Далай–ламі, які потерті, старі і більш яскраві такі речі. Звичайна дитина, як правило, бере більш яскраві речі. Але у випадку з Далай-ламою, він вибрав саме ті речі, які належали його попереднику".
     
     В 4 роки хлопця постригли в ченці, в 16 – звели на престол. Потім юнакові довелося відкласти книги заради порятунку тибетців. Протягом десяти років Далай-лама ХIV намагався домовитися з Китаєм, який захопив країну. Пошук компромісів припинив державний оракул, якій 59-го року проголосив: Далай-лама має покинути Тибет і склав йому план відступу. Відтоді лідер буддистів живе на півночі Індії. 90 відсотків тибетських храмів знищено, за фото Далай-лами дають три роки тюрми. Однак за Гімалаями главі Тибету вдалося зберегти традиції свого народу. За свою діяльність він отримав Нобелівську премію миру, повідомляє ICTV.


Автор: админ прочтений: 2166 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2706
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика