Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У зв’язку із збільшенням заборгованості за спожитий газ буде обмежено газопостачання АЕК “Київенерго”
Автор: Станислав Власенко      Дата: 12.02.2007 21:23


     ДК “Укртрансгаз”, ВАТ “Київгаз” та ВАТ “Київоблгаз” розпочали обмеження газопостачання підприємствам, що входять в систему АЕК “Київенерго”. Рішення прийнято через значну заборгованість АЕК “Київенерго” перед ДК “Газ України” за спожитий газ, що є порушенням постанов Кабінету Міністрів України (від 27.12.2001 № 1729, від 8.12.2006 №1687).
     
     Станом на 9 лютого борг АЕК “Київенерго” перед ДК “Газ України” за 2007 р. перевищив 75,5 млн. грн. (борг за 2006 р. - 35,2 млн. грн.). З початку 2007 року столична енергокомпанія спожила понад 262 млн. куб. м природного газу (близько 13% газу, спожитого усіма підприємствами теплокомуненерго України). При цьому рівень розрахунків “Київенерго” за спожитий у цьому році газ склав лише 58%. Водночас середній рівень платежів підприємств ТКЕ в Україні станом на 9 лютого складає 65%.
     
     З урахуванням численних обіцянок столичних енергетиків у стислий термін оплатити вартість спожитого у 2006 і 2007 рр. обсягу газу, а також зважаючи на особливий статус АЕК “Київенерго”, що забезпечує теплом мешканців Києва, ДК “Газ України” підтвердила ліміти природного газу на 3 декаду січня в обсязі понад 74 млн. куб. м. Проте “Київенерго” не вжила дієвих заходів щодо погашення заборгованості.
     
     Враховуючи відсутність лімітів газу для АЕК “Київенерго” з початку лютого та порушення столичними енергетиками платіжної дисципліни, ДК “Укртрансгаз”, ВАТ “Київгаз” та ВАТ “Київоблгаз” розпочали обмеження постачання газу “Київенерго” до мінімального технологічного рівня.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 955 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 2710
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика