Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Скуштуй смак Херсонщини
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.09.2019 20:46


Скуштуй смак Херсонщини      17 вересня 2019 року в м.Києві в ресторані «Black Market» відбулася гастро-вечоря «Скуштуй смак Херсонщини». Організатор заходу – Херсонська обласна державна адміністрація за підтримки Херсонської філії Південної Асоціації шеф-кухарів України.
     
     В області виробляється цікава високоякісна крафтова продукція за помірними цінами, яка спроможна задовольнити запит ресторацій столиці та інших регіонів України.
     
     На гастро-вечорі була представлена унікальна локальна продукція Херсонської області така, як в’ялені томати, мед-суфле, шафран, спаржа, місцеві сири, соки, мармурова яловичина, риба, основні бренди області – томати та кавуни, а також широкий асортимент вино-коньячної продукції з дегустацією.
     Особливе місце було відведено презентації унікального продукту півдня України – кавунового меду (бекмес), який виготовляється тільки на Херсонщині за стародавнім історичним рецептом. Для гостей заходу голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв приготував цікаву страву з бекмесу.
     
     Голова Херсонської філії Південної Асоціації шеф-кухарів України, бренд-шеф Олександр Шостак провів майстер-клас з приготування страв з місцевих продуктів області, а також презентував свої гастро-проекти (проект «Скуштуй смак Херсонщини» та проект відродження автентичної кухні Південної України «Херсон. Вінтажна кухня»).
     
     Також на вечорі були представлені ресторан європейської кухні «Мускат» (м.Херсон) та ресторан української кухні «Пан Атаман» (м.Олешки, Херсонська область), які використовують в своїх меню локальні продукти Херсонщини та презентували гостям крафтову продукцію.


Автор: Станислав Власенко прочтений: 302 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 28751
  Цена: 100 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика