Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Країни, які найбільше споживають молочної продукції
Автор: Ростислав Мищенко      Дата: 20.11.2019 20:42


Країни, які найбільше споживають молочної продукції      Дослідження світового ринку молока показало, що головним імпортером сухого, цільного і згущеного молока залишається Китай, також він нарощує імпорт інших видів продукції. Україна займає 7-е місце в рейтингу країн експортерів молочної продукції до Китаю.
     
     Китай демонструє рівномірне зростання імпорту сухого як незбираного, так і збираного молока. В обох випадках воно становить близько 30% — понад 600 тис. т. З такими обсягами країна впевнено тримає одноосібне лідерство серед споживачів. Також Піднебесна нарощує сирний імпорт, який досяг 60 тис. т (+5%). Однак закупівля Китаєм молочних жирів скоротилася на 28%.
     
     Через торгові протистояння змінився і рейтинг країн експортерів до Китаю, в якому Україна посідає 7-ме місце, збільшивши молочний експорт на 24,8% — до 15,7 тис. т..
     
     Цьогоріч Росія стала головним світовим імпортером вершкового масла, наростивши закупки на 53% (до 55 тис. т), та другим імпортером сиру (після Японії).
     
     Попит на вершкове масло в США є високим навіть при зростаючому імпорті — плюс 44% (ЄС, усе ж, знизив на 7% свою ринкову частку масла в США).
     
     Світовий попит на сухе збиране молоко продовжує зростати, особливо у таких країнах Південно-Східної Азії, як Філіппіни, Індонезія, Малайзія і Таїланд.
     
     Нова Зеландія та США, будучи найбільшими світовими виробниками молочних продуктів, разом з тим є світовими імпортерами лактози та казеїну, відповідно.


Автор: Ростислав Мищенко прочтений: 571 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 29766
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика