Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Київ отримав 39 нових «швидких» та 2 експрес-лабораторії для діагностування коронавірусу
Автор: Евгений Погребняк      Дата: 20.03.2020 20:38


Київ отримав 39 нових «швидких» та 2 експрес-лабораторії для діагностування коронавірусу      Служба екстреної медицини столиці отримала 39 нових спецавтомобілів швидкої допомоги, а також дві експрес-лабораторії для діагностування коронавірусу.
     
     Передаємо медзакладам 39 нових карет швидкої допомоги, які закупило місто. А також дві експрес-лабораторії для діагностування коронавірусу. Їх закупили, щоб встановити в аеропортах «Бориспіль» та імені Ігоря Сікорського. Але, оскільки аеропорти наразі закриті, то ми передаємо це обладнання в Олександрівську лікарню та міську лікарню № 9.
     
     Чим особливі лабораторії?
     
     Ці експрес-лабораторії дають більш достовірний результат та можливість здійснити діагностику за допомогою забору слини. Результат тесту можна отримати за 40 хвилин, його достовірність – 97-99 відсотків. Такі пересувні лабораторії також допомагають визначати безсимптомних носіїв вірусу або потенційно інфікованих пацієнтів.
     
     Такі лабораторії iPonatic застосовують сьогодні у 12 країнах світу для діагностики на коронавірус: зокрема, у Франції, Японії, Таїланді, Монголії, Ірані та інших. Ще 10 таких експрес-лабораторій Київ придбав та очікує отримати протягом двох найближчих тижнів.
     
     Що є у “швидких”?
     
     Що стосується «швидких», то автомобілі відносяться до класу безпеки та екологічності Євро-5 і відповідають сучасним вимогам екстреної медицини. В авто встановлені такі необхідні на сьогодні апарати штучної вентиляції легень, дефібрилятори з моніторами основних життєвих показників пацієнтів.
     
     Також встановлене діагностичне обладнання, яке ще під час транспортування пацієнта, допоможе встановити попередній діагноз та передати його лікарям медичної установи, куди доправляють хворого. Всі авто оснащені системами стабілізації, аби під час руху і лікарі, і пацієнти почувалися комфортно та здійснювали необхідні маніпуляції.
     
     На сьогодні у медиків столиці є 298 сучасних автомобілів.


Автор: Евгений Погребняк прочтений: 364 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 31751
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика