Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

У Харкові створюють сучасний простір для відпочинку: яким буде Молодіжний парк після реконструкції
Автор: Вячеслав Кононенко      Дата: 08.05.2020 19:47


У Харкові створюють сучасний простір для відпочинку: яким буде Молодіжний парк після реконструкції      У Харкові триває реконструкція Молодіжного парку. Його планують відкрити на початку літа.
     
     Незабаром харків’яни побачать новий, сучасний парк відпочинку. Зараз в ньому йдуть будівельні роботи. Як повідомив заступник директора Департаменту комунального господарства Євген Пасенов, у парку побудують великий дитячий ігровий комплекс, який підійде дітям різного віку. Його розділять на три зони: для дітей 1-3-х років, 3-6 років і старше 7 років. Також буде створено ще один спортивний блок з силовими тренажерами. Крім того, в парку з’явиться амфітеатр.
     
     «Він розташовуватиметься біля центрального входу в спорткомплекс «Політех» для проведення усіляких заходів, івентів – міських, районних, для школярів і студентів», – розповів Євген Пасенов.
     
     Також у Молодіжному парку встановлять нові лавки, систему освітлення, зроблять великий майданчик для вигулу і тренувань собак й відкриють нові туалетні кімнати.
     
     Євген Пасенов зазначив, що після реконструкції парк стане новою привабливою зоною відпочинку – і активного, і спокійного. При цьому історію цього місця зберегли.
     
     «Все, що знаходилося на території парку, – могили відомих харків’ян, дерева, кущі, червонокнижні тюльпани – все залишилося на тих же місцях. Це все упорядковано. До могил, зокрема, виклали підходи з каменю. Червонокнижні тюльпани внесені до генерального плану, щоб їх зберегти», – розповів заступник директора департаменту.


Автор: Вячеслав Кононенко прочтений: 345 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 32573
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика