Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Итерация свойственна человеку, рекурсия божественна. © Питер Дойч

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” засуджує спроби чорного PR з боку видання «Україна молода»
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.04.2007 00:38


     НАК «Нафтогаз України» спростовує інформацію, опубліковану в газеті «Україна молода» про крадіжку з казначейського рахунку 700 млн. гривень митних зборів, перерахованих до Державного бюджету з боку НАК «Нафтогаз України».
     
     Факти, наведені у публікації журналіста Валерія Юрченко «Сотні мільйонів – для «Регіонів» навмисно викривлені кореспондентом «України молодої». Насправді, описаний ланцюг фінансових переказів є погашенням з боку НАК «Нафтогаз України» 700 млн. з майже 1,5 млрд. гривен боргу перед Державним бюджетом, який було накопичено Компанією протягом І кварталу 2006 року, і який не має жодного відношення до діяльності Партії регіонів та уряду Віктора Януковича.
     
     НАК «Нафтогаз України» послідовно виконує завдання покращення фінансового стану, підвищення ефективності роботи Компанії та скорочення заборгованості минулих років перед Державою. Першочергове завдання Компанії – оздоровлення її фінансового балансу, що дозволить активізувати зусилля по розвитку нафтогазового комплексу України.
     
     НАК «Нафтогаз України» є відкритою компанією, яка послідовно дотримується принципу прозорості та зрозумілості бізнесу для акціонеру – Держави, владних органів, партнерів, інвесторів та громадськості. Компанія надає відповіді на усі інформаційні запити, які надходять до Управління по зв’язках із громадськістю з боку засобів масової інформації.
     
     НАК «Нафтогаз України» закликає усіх представників засобів масової інформації засудити брудні методи подання інформації з боку журналіста «України молодої» Валерія Юрченко, та керуватися у своїй роботі принципами чесної журналістики. Компанія наголошує, що ні автор, ні інші журналісти редакції «України молодої» не зверталися до НАК «Нафтогаз України» з проханням прокоментувати інформацію, яка висвітлюється у публікації видання.
     
     НАК «Нафтогаз України» здивований відверто замовним характером публікації у газеті, яка позиціонує себе як об’єктивне видання, що дотримується у своїй роботі європейських стандартів. Компанія закликає редакцію газети «Україна молода» принести вибачення перед НАК «Нафтогаз України» за публікацію недостовірних даних.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1546 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3260
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика