На Сумщині відкрили цех з виробництва сиру
Автор: Иван Медведев Дата: 14.05.2020 20:23
У селі Шевченкове Сумської області розпочав роботу цех з виробництва сиру і сирно-молочної продукції. За даними, цех за добу переробляє 1 тонну молока, а взагалі потужність підприємства розрахована на 3 тонни молока за добу, тож є перспективи розвивати виробництво. Технолог цеху по виробництву сиру розповіла, що на підприємстві виробляють: сири, сирно-молочну продукцію, молоко, йогурт, сметану, кисломолочний сир, вершки, масло. У майбутньому планують розширювати асортимент сирів з різними натуральними компонентами. Також відмовились від стабілізаційних систем та ароматизаторів У своєму асортименті цех на сьогодні має різноманітну лінійку сирів. Основний сир, що виготовляється в цеху – це «Гауда», з нього почали виробництво, зараз асортимент розширився – виготовляють «Гауду» з маслинами і в’яленими томатами, з пажитником, прованськими травами і помідорами, волоським горіхом, м’який сир «Рікотта», «Рікотта салатна», «Адигейський». Планують виготовляти сир «Мазда», «Радомир», для цього на підприємстві є всі умови. Працює в цеху 4 людини в одну зміну, за умов високої реалізації продукції, планують запустити роботу у дві зміни. Фахівці ретельно працюють над створенням досконалого смаку.
Автор: Иван Медведев
прочтений: 301 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 32681
Цена: 1 noo
|
Ваши комментарии
|
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь
О сервере
О проекте
Юмор
Работа
О нас
Earn&Play
Для контактов skype:noo.inc
|