Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Эту планету уже давно захватили негодяи, и удерживают власть, стравливая между собой тех, кто это понял.

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

«Дарниця» запускає ZOOM екскурсії на виробництво
Автор: Леонид Буковский      Дата: 15.08.2020 21:59


«Дарниця» запускає ZOOM екскурсії на виробництво      Фармацевтична компанія «Дарниця» запускає інноваційний проєкт онлайн-екскурсій на виробництвоз використанням платформи ZOOMУ..
     
     Що покажуть учасникам?
     
     Учасники зможуть на власні очі в режимі реального часу побачити найбільше в Україні виробництво лікарських засобів і при цьому дотримуватися соціального дистанціювання, виключити будь-які ризики й витрачання часу на поїздку.
     
     Під час екскурсії «Дарницею» можна буде побачити, як відбувається запаювання ампул і контроль їхньої герметичності. Екскурсовод розповість про особливості виробництва, покаже спеціальні зони – «чисті приміщення» та пояснить, яка вода може використовуватися для медичних засобів.
     
     «Ми розпочали регулярні екскурсії на наше виробництво минулої осені. За цей час «Дарницю» встигли відвідати понад 500 людей і ми мали чергу на екскурсії на пів року наперед. Тому, коли проєкт вимушено зупинився через запровадження карантину, ми почали відчувати необхідність у спілкуванні з нашими гостями – учнями та студентами, лікарями та фармацевтами, і всіма, хто цікавиться тим, як виробляються ліки. В «Дарниці» сучасне високотехнологічне виробництво, автоматизовані процеси, ряд операцій виконують роботи. Це варте того, щоб один раз побачити та пишатися українською фармацевтикою», – розповів генеральний директор «Дарниці» Андрій Обрізан.
     
     Як потрапити на підприємство?
     
     Аби отримати посилання на онлайн-стрім по «Дарниці», необхідно зареєструватися на сайті. У відповідь на реєстрацію користувач отримає підтвердження та посилання на трансляцію.
     
     У визначений час достатньо приєднатися до прямого включення та дивитись на процес створення ліків онлайн з будь-якої точки світу.
     
     Екскурсії планують проводити раз на тиждень. На відміну від офлайнової практики, новий формат не має обмежень щодо віку учасників та чисельності групи.
     
     Що варто знати про компанію “Дарниця”
     
     ПрАТ “Фармацевтична фірма «Дарниця»” — українська фармацевтична компанія.
     
     Станом на 2017-2016 рр «Дарниця» разом з «Фармак» та «Артеріум» входила у трійку лідерів фармацевтичних підприємств України за об’ємом виручки у грошовому еквіваленті.
     
     Фармацевтична фірма «Дарниця» виготовляє більше 250 найменувань готових лікарських засобів. Потужності компанії, розташовані на близько 30 тис. м² виробничих приміщень, дозволяють випускати більше 460 млн ампул, 4,2 млрд таблеток, 50 млн туб м’яких лікарських форм, 40 млн флаконів крапель, 30 млн флаконів цефалоспоринових антибіотиків, 15 млн флаконів інфузійних розчинів на рік.
     
     «Дарниця» експортує свою продукцію в 11 країн світу.


Автор: Леонид Буковский прочтений: 291 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 34049
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика