Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” та ВАТ “Газпром” узгодили персональних склад керівних органів ТОВ “Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України”.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 23.11.2002 12:00


     Згідно з протоколом установчих зборів ТОВ “Міжнародний консорціум” від 7 листопада, керівними органами Товариства визначено Дирекцію та Раду засновників.
     Дирекція Товариства складатиметься з генерального та виконавчого директорів. Засновники обрали генеральним директором Товариства Олега Михалевича (до обрання – заступник керівника ОДУ ДК “Укртрансгаз”), виконавчим директором – Анатолія Цимбала (директор представництва ВАТ “Газпром” у Києві).
     Рада засновників Товариства, згідно з рішенням установчих зборів, складатиметься з шести осіб. До складу Ради від України увійшли перший віце-прем’єр України Олег Дубина, заступник голови правління НАК “Нафтогаз України” Ігор Воронін та голова Спостережної ради НАК “Нафтогаз України” Михайло Ковалко.
     Від Російської Федерації до складу Ради засновників обрані перший заступник голови уряду Російської Федерації Віктор Христенко, заступник голови правління ВАТ “Газпром” Олександр Рязанов та начальник департаменту маркетингу, переробки газу та легких вуглеводнів ВАТ “Газпром” Кирило Селезньов.
     Головою Ради засновників ТОВ “Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України” обрано першого віце-прем’єр міністра України Олега Дубину.
     Після виконання внутрішньо-корпоративних процедур ВАТ “Газпром”, рішення про створення Товариства вважається остаточно затвердженим.
     Довідка: ТОВ “Міжнародний консорціум з управління та розвитку газотранспортної системи України” створено на виконання угоди між урядами України та Росії “Про стратегічну співпрацю у газовій галузі” від 7 жовтня 2002 року.
     Протягом передінвестиційної фази, що триватиме до 31 серпня 2003 року, Товариство розробить та надасть на розгляд уряду України техніко-економічне обґрунтування проекту, а також юридичну, фінансову та бізнес-моделі роботи Консорціуму, що управлятиме ГТС України.
     Статутний фонд Товариства дорівнюватиме 1 млн. доларів, що рівними частками вносяться НАК “Нафтогаз України” та ВАТ “Газпром”. Ці кошти витрачатимуться на здійснення статутної діяльності Товариства.
     
     За даними Прес-центру НАК “Нафтогаз України”
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2585 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 348
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика