Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Українець став чемпіоном світу з шашок
Автор: Юрий Воеводин      Дата: 10.11.2020 20:13


Українець став чемпіоном світу з шашок      Українець Юрій Анікеєв став чемпіоном світу з шашок.
     
     Зазначається, що міжнародний гросмейстер з Харківщини Юрій Анікеєв здобув титул у категорії “рапід” на чемпіонаті у турецькій Анталії.
     
     Капітан збірної України продемонстрував видатні бійцівські якості та силу духу. Юрій у напруженій боротьбі випередив росіян Миколу Гермагенова, Сергія Белошеєва, Олександра Георгієва та Муродулло Амріллаєва.
     
     Днем раніше Анікеєв був на чемпіонаті світу третім у “бліці”. Анікеєв упевнено стартував, вигравши поспіль три матчі. Прикра поразка у партії 6-го туру з Шайбаковим відкинула його від трійки лідерів та вивела на перше місце суперника. Проте Юрій зібрався і показав чудовий фініш – 6 перемог поспіль – та поділив з Георгієвим 2-3-тє місця. За додатковими показниками Юрій отримав бронзову нагороду.
     
     Результат українця у швидкій програмі чемпіонату світу став одним із найяскравіших досягнень української шашкової школи. Перемігши у ключових матчах Георгієва та Амріллаєва, Анікеєв виграв чемпіонське звання та за неофіційною статистикою став абсолютним чемпіоном світу за сумою двох програм.
     
     “Блискучий виступ українського спортсмена уперше перервав гегемонію російських шашкістів-стоклеточніков в цьому виді інтелектуальних видів спорту, – заявив після закінчення змагань президент Національної федерації шашок України Анатолій Яценко.
     
     Загалом у чемпіонаті світу з шашок-100 взяли участь 34 спортсмени з Естонії, Латвії, Росії, Туреччини та України – 15 чоловіків та 19 жінок.


Автор: Юрий Воеводин прочтений: 376 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 35359
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика