Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Мы противостоим лжи! © чилблтонское послание

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

На арені цирку Інопланетні гості проти Сміттєвого Короля
Автор: Омельчук Юлия Ивановна      Дата: 24.11.2020 09:37


На арені цирку  Інопланетні гості проти Сміттєвого Короля      На арені цирку
     Інопланетні гості проти Сміттєвого Короля
     
     «Ecolibrum» – нова вечірня програма Національного цирку України (площа Перемоги, 2), прем’єру якої приурочено до 60-літнього ювілею закладу. Режисер-постановник – Дмитро ВІСКОВ. Унікальна шоу-програма без тварин в ігровій, розважальній формі доступно розкриває гострі проблеми екології сучасності.
     
     Сюжет вистави – такий. Байдужість, жадібність і жорстокосердість людей призводять до того, що Земля опиняється на межі екологічної катастрофи. Глядачі ніби потрапляють до світу ілюзій, де реальність і фантазія дивом переплітаються. Тут владарює ненаситний Сміттєвий Король. Він поглинає природні ресурси планети й захоплює людство в полон. Та на допомогу приходять веселі, добрі, кмітливі інопланетні друзі, які прилетіли погостювати. Прибульці відкривають землянам очі, повертаючи їх у реальний світ. Завдяки такому щасливому прозрінню вдається уникнути страшної катастрофи й кардинально змінити ситуацію на краще.
     
     В інтерактивному дійстві беруть жваву участь і глядачі. Тож нашу Землю врятовано – вона знову стає зеленою й квітучою! Відтепер потрібно буде лише дотримуватися чистоти, зберігаючи природу. Тоді й Сміттєвий Король залишиться лише театралізованою вигадкою.
     
     У спектаклі «Ecilibrum» задіяні найкращі артисти цирку, а також актори знаменитого Театру пластичної комедії «Mimirichi» (художній керівник – Андрій ГОНСАЛЕС, продюсер – Ігор ІВАЩЕНКО). Отже, зустрічайте!
     
     Відкриває програму складний номер повітряних гімнасток на кільцях і корд-де-воланах під орудою Марії ШЕВЧЕНКО. Прекрасні, тендітні артистки легко злітають у повітря під бурхливі оплески глядачів, виконуючи під куполом цирку карколомні трюки. Від захвату у вас неодноразово перехоплюватиме подих!
     
     Акробати на роликах В’ячеслав ЛЮБИВЕЦЬ та Олена ОЛЬНЄВА також полоскочуть вам нерви, додаючи крові дозу адреналіну! Особливо тим, кому несила навіть встояти на спортивних коліщатах. Дует виконує небезпечні, але досконало відпрацьовані трюки в замкненій площині невеликого п’єдесталу. Добре прорахований міліметраж, надійний партнер і неабияка спритність дозволяють Олені уникнути травмування й викликають на трибунах зойк захоплення.
     
     Силові жонглери Вікторія та Ігор ІЛЬЧЕНКИ спроможні дивувати й тримати увагу, майже граючись. Важкі шини в їхніх руках перелітають легко, наче пір’їни. З удаваною безтурботністю вони зрушують із місця справжній автомобіль! Екстраординарний номер демонструє дві сили – людську й природну. Якщо ці сили спрямовано в єдиному напрямку, то вони не протидіють одна одній, а подвоюються й надають артистам-силовикам майже безмежні можливості…
     
     Акробати на батуті під керуванням Павла ОЦУПКА, наче янголи, що спускаються з небес, розповідаючи історію свого життя. Вони неймовірно володіють власним тілом! Виконавці демонструють трюки над межею людських можливостей як прообраз перегорнутого догори дригом світу, ніби побаченого очима іншої людини. А виконання фінального трюку є вищим пілотажем акробатичного жанру.
     
     Еквілібристи на котушках Катерина та Сергій МЕЛАЩЕНКИ вміють тримати рівновагу так, що здається, наче їхні трюки суперечать законам фізики! Проте надзвичайно майстерне балансування артистів – результат наполегливих тренувань і виняткового таланту.
     
     Унікальний номер акробатів на балонах під орудою Олега РИБЧЕНКА втілено в байкерській стилістиці. На величезних гумових балонах хлопці виконують складні акробатичні трюки. Оригінальне видовище захоплює з перших секунд і надає незабутнє відчуття піднесення. Це вражає, це варто побачити!
     
     Парний виступ каучук-еквілібристок Ангеліни ФЕДОРКО та Олександри ЧАЛОЇ повертає глядачів у далеке минуле, у прадавні часи. Чарівна музика в поєднанні з прекрасним пластичним малюнком ролей розповідають історію зародження нового життя. Уява подумки переносить глядачів до фантастичного світу морських глибин, де самі виконавиці перетворюються на чудернацькі морські створіння. Неймовірні трюки на руках і відмінна акторська гра просто заворожують!
     
     Увесь вечір на манежі публіку розважає всесвітньо відома клоунська четвірка «Mimirichi» під керуванням Андрія ГОНСАЛЕСА. За 20 років плідної роботи уславлені артисти підкорили понад 45 країн світу. Дотепність, кумедна міміка, надзвичайна пластика рухів – усе це викликає жваву цікавість, привертає увагу й дітей, і дорослих. Перчинкою комічних виступів є імпровізація та постійний контакт із глядачем. Отже, і ви маєте слушну нагоду взяти безпосередню участь у шоу!
     
     Купуйте квитки на виставу «Ecolibrum» уже сьогодні. Завітайте до Національного цирку України – подаруйте свято собі та своїм дітям!
     
     Підготувала Юлія ОМЕЛЬЧУК


Автор: Омельчук Юлия Ивановна прочтений: 1892 оценки: 4.84 от 26
© Свидетельство о публикации № 35527
  Цена: 915 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика