Українське підприємство запустить виробництво безлактозного молока
Автор: Алексей Журов Дата: 24.11.2020 21:07
На «Тульчинському маслосирзаводі» відкрили новий цех ультрапастеризації молочних продуктів. Зазначається, що нові виробничі потужності призначені для виробництва фасованого молока і мають забезпечити попит на молоко довгого зберігання. Також тут планують випускати нові види ультрапастеризованого і безлактозного молока. Новий цех зможе виробляти до 4000 тонн фасованого молока на місяць. Відзначається, що ультрапастеризоване молоко може зберігатися не в холодильнику тривалий час — 90 діб без втрати якості і зі збереженням всіх корисних речовин. «Завдяки унікальним сучасним виробничим потужностям нового цеху ми зможемо забезпечити попит українців на якісне молоко тривалого зберігання і створити конкуренцію компаніям світового рівня», — розповів генеральний директор «Терра Фуд» Фортунато Гуадалупе. Зокрема, в новому цеху встановлено інноваційний апарат Microbial luminescence System II для тестування молочної продукції, який є рідкістю на молочних підприємствах України.
Автор: Алексей Журов
прочтений: 389 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 35541
Цена: 1 noo
|
Ваши комментарии
|
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь
О сервере
О проекте
Юмор
Работа
О нас
Earn&Play
Для контактов skype:noo.inc
|