Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

На Чернігівщині створили заповідник для фотополювання
Автор: Владимир Морозов      Дата: 26.12.2020 18:50


На Чернігівщині створили заповідник для фотополювання      На Чернігівщині розвели диких тварин виключно для фотополювання і планують таким чином розвивати туризм в області.
     
     Зазначається, що території мисливського господарства “Моровське” в Козелецькому районі за всі роки його існування не пролунало жодного пострілу, а “полювати” дозволено лише з допомогою фотокамер.
     
     Лісники розповідають, що угіддя ТОВ СМП “Моровське” розкинулися неподалік відомого ще з давньоруських часів села Морівськ та річки Десна. Вони займають площу 160 га і містять лісовий масив та заплавні луки.
     
     На території угідь створили хороші умови для життя і розмноження багатьох видів тварин і птахів, зокрема червонокнижних. Тут вільно почуваються коні Пржевальського, європейські олені, лані та косулі, муфлони, дикі кабани, лосі, буйволи африканські, гірські козли, лами. Років зо два тому велике сімейство копитних поповнилося гарними шотландськими коровами і биками. На заплавних луках мешкають червонокнижні орлан білохвостий і чорний лелека.
     
     Розводять цю живність, розповідають керівники господарства, не задля відстрілу, а для приваблення відпочивальників. Для них на території центральної садиби “Моровського” будується цілий мисливський комплекс із готелем, рестораном, зоною відпочинку на штучному озері. Від траси туди веде заасфальтована дорога.
     
     “Нині це, мабуть, одне з найбільш унікальних мисливських господарств в Україні”, – зазначив речник ОУЛМГ Микола Тищенко.
     
     За словами співзасновника “Моровського” Айка Памбухчяна, у 2021 році на території заповідника відкриють екологічні й туристичні маршрути.


Автор: Владимир Морозов прочтений: 625 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 36031
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика