Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

МАУ відновлює рейси Київ – Баку
Автор: Виктор Смирнов      Дата: 28.12.2020 18:59


МАУ відновлює рейси Київ – Баку      МАУ відновлює пряме регулярне сполучення між Києвом і Баку. Дістатись літаком у столицю Азербайджану можна буде під Новий рік.
     
     Рейси Київ — Баку заплановано з 30 грудня щосереди та щонеділі, вартість перельоту – від 3077 грн.
     
     У МАУ нагадують, що відповідно до вимог державних органів Азербайджану для в’їзду в країну необхідно роздрукувати та заповнити спеціальну форму, яка є в рекомендаціях компанії щодо подорожей.
     
     Поки що МАУ єдина авіакомпанія, яка буде обслуговувати цей маршрут.
     
     Вильоти з Києва плануються о 20:15 з прибуттям в Баку о 01:35. Відправка з Баку на наступний день о 06:10 з прибуттям до Києва о 08:00.
     
     Також, МАУ обмежила провезення ручної поклажі в салоні літака на рейсах до Азербайджану і з Азербайджану за рішенням влади країни. Для прискорення посадки і висадки пасажирів можуть пронести в салон тільки один предмет – невелику сумку, ноутбук, планшет або сумку з речами для немовляти. Габарити речі не повинні перевищувати 40 х 30 х 10 см, а вага 5 кг.
     
     Оскільки це менше, ніж стандартна норма провозу ручної поклажі МАУ, пасажир може безкоштовно здати ручну поклажу більшого розміру в багаж. Для безкоштовного провозу її розміри повинні бути не більше 55х40х20 см, а вага – до 7 кг.
     
     За даними консульської служби МЗС України, в’їзд в Азербайджан дозволений тільки іноземцям з видом на проживання або за окремим рішенням Оперативного штабу при уряді країни.
     
     Перед посадкою в літак пасажир повинен пред’явити довідку про проходження ПЛР-тесту на коронавірус з негативним результатом. На момент перетину кордону Азербайджану термін дії довідки не повинен перевищувати 48 годин.
     
     МАУ не відновлювала прямі рейси в Баку через загострення восени 2020 року конфлікту в Нагірному Карабасі, який потенційно міг вплинути на безпеку польотів. Пізніше влада Азербайджану обмежила відкриття нових рейсів, аргументуючи це карантинними заходами через пандемію COVID-19.


Автор: Виктор Смирнов прочтений: 712 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 36043
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика