Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Нет ничего ценнее во вселенной, чем мысли и чувства. © Кир Булычев

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Компанія Nemiroff і Фонд братів Кличків інвестують в реконструкцію та обладнання спортивних залів близько 2 млн. гривень
Автор: Станислав Власенко      Дата: 15.06.2007 00:21


     Як повідомив голова правління „Фонду братів Кличків” Віталій Кличко, програма передбачає сприяння розвитку спортивної культури й оздоровчого руху в Україні.
     „Спортивний рух України потребує допомоги бізнесу й підтримки визнаних у світі спортсменів. Nemiroff Холдинг, як соціально відповідальна компанія, розпочинає реалізацію довгострокової програми, спрямованої на розвиток спорту в Україні. Разом з „Фондом братів Кличків” ми вирішили розгорнути роботи з відновлення спортивних залів у регіонах, щоб створити громадянам України гідні умови для занять спортом», — сказав голова ради директорів Nemiroff Холдинг Олександр Глусь.
     Упродовж першого року реалізації соціальної програми „Спортивну Україну будуємо разом” буде відремонтовано 5 спортзалів. Запланована сума інвестицій – близько 2 мільйонів гривень. Відкриття першого реконструйованого залу відбудеться у вересні 2007р. у Вінницькій області (м. Немирів).
     „Найдорожче, що є у людини, – це здоров’я. На жаль, сьогодні спорт – це здебільшого задоволення для багатих, бо не кожний може дозволити собі відвідувати сучасні фітнес-центри чи спортивні секції. Цим проектом ми хочемо сприяти тому, щоб спорт в Україні став доступним усім його прихильникам, незалежно від їхнього статку, віку чи місця проживання”, - сказав Віталій Кличко.
     Програма передбачає проведення ремонтних і реконструктивних робіт, технічне облаштування залів і оснащення їх спортивними снарядами й тренажерами. Після реконструкції спорткомплекси передаватимуться в експлуатацію містам безоплатно і стануть загальнодоступними. Приміщення спортзалів обиратимуться на конкурсній основі, відповідно до поданих до організаційного комітету заявок від регіональних муніципальних структур України.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1849 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3626
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика