Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

HACK
Автор: Станислав Власенко      Дата: 28.11.2002 08:45


     Національна акціонерна страхова компанія Оранта була заснована 25 листопада 1921 року. Відтоді і до 1993 року компанія носила назву Укрдержстрах.
     Як правонаступниця Укрдержстраху компанія є найдосвідченішим оператором страхового ринку України. Сьогодні HACK "Оранта" обслуговує понад 7 мільйонів юридичних та фізичних осіб. Така безпрецедентна кількість клієнтів є одним з головних показників діяльності компанії, її коштовним капіталом. Підтверджуючи високий статус національної компанії, HACK "Оранта" постійно розширює коло клієнтів, пропонуючи їм послуги високої якості. Основними принципами діяльності компанії залишається особлива турбота про клієнтів з дотриманням усіх законодавчих норм.
     Завдяки унікальній представницькій мережі, HACK "Оранта" надає послуги по всій території України. Понад 13 тис. працівників компанії утворюють єдину налагоджену систему, яка діє на основі чітко відпрацьованих механізмів професійної взаємодії.
     HACK "Оранта" здійснює всі види страхування, передбачені чинним законодавством України. Не відмовляючись від вдосконалення традиційних видів послуг, що користуються великим попитом серед населення, компанія активно впроваджує нові страхові продукти, зокрема, страхування мисливської зброї, небезпечних вантажів тощо. Це дозволяє HACK "Оранта" задовольняти потреби всіх категорій клієнтів.
     Люди є основною цінністю компанії, ключовим фактором її успішного розвитку. Тому HACK "Оранта" пропонує своїм працівникам гідні умови праці та додаткові мотиваційні стимули. Забезпечуючи "орантівцям" можливості для професійного росту та максимальної самореалізації, компанія прагне до створення єдиного корпоративного середовища. Одним із заходів у цьому напрямі є випуск корпоративного друкованого видання HACK "Оранта". Перший номер газети "Оранта" приурочений до дня народження компанії. Також розроблений і впроваджений новий фірмовий стиль HACK "Оранта".
     Перспективи розвитку компанія пов'язує, насамперед, з подальшим розвитком класичного страхування населення, приділяючи особливу увагу вдосконаленню та розширенню обслуговування юридичних осіб та корпоративних клієнтів. До кінця поточного року почне діяти загальнонаціональний інформаційний телефонний центр HACK "Оранта". Вводиться в дію поновлений Web-сайт компанії.
     У відносинах з діловими партнерами HACK "Оранта" робить акцент на тривалих стосунках з великими українськими підприємствами та фінансовими установами. Такі відносини базуються на взаємовигідних умовах та підтверджуються високим рівнем гарантій, що надає компанія.
     За довгі роки свого існування компанія набула високого авторитету та особливої довіри з боку клієнтів. Вже в декількох поколінь українців назва компанії асоціюється із гарантованим захистом та порядністю. Своєю діяльністю компанія завжди підтверджує свій девіз: "HACK "Оранта": "Впевненість, набута досвідом".
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2282 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 367
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика