Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

ДК «Газ України» відкликала доручення щодо відключення 4 підприємств ТКЕ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 10.08.2007 00:21


     У зв’язку з проведенням попередньої стопроцентної оплати грошовими коштами за необхідні обсяги природного газу на серпень теплопостачальними підприємствами КВП «Комсомольськтеплоенерго» (Полтавська обл.), «Залізничтеплоенерго» (м. Львів), «Львівтеплоенерго» та «Хмельницьктеплоенерго», ДК «Газ України» відкликала надані раніше доручення підприємствам з газопостачання та газифікації про відключення від газопостачання цих підприємств ТКЕ.
     
     В той же час, на виконання рішення НАК «Нафтогаз України» від 31 липня 2007 р., згідно з вимогами якого природний газ з 1 серпня п. р. реалізується лише тим підприємствам, що не мають заборгованості перед Компанією за спожитий з початку 2007 р. газ та забезпечують за нього стовідсоткову попередню оплату грошовими коштами або надають банківську гарантію щодо такої оплати, ДК «Газ України залишила в силі надані раніше доручення підприємствам з газопостачання та газифікації відключити від постачання природного газу підприємства ТКЕ- боржників. За дорученнями Компанії у міжопалювальний період через значну заборгованість було відключено від газопостачання 41 підприємство ТКЕ.
     
      Всього з початку 2007 р. підприємства ТКЕ заборгували за газ перед ДК «Газ України» 884 млн. грн. (рівень розрахунків - 77%). Серед найбільших боржників – теплопостачальні підприємства Дніпропетровської (борг з початку 2007 р. – 226,2 млн. грн., рівень розрахунків – 54%), Харківської (136,8 млн. грн., 69%), Донецької (114,7 млн. грн., 79%), Луганської (90,9 млн. грн., 67%), Херсонської (28,4 млн. грн., 43%), Одеської (26,6 млн. грн., 84%), Чернігівської (21,1 млн. грн., 81%) та деяких інших областей.
     
     ДК «Газ України» наголошує, що значна заборгованість підприємств ТКЕ перед Компанією значно ускладнює підготовку до нового опалювального сезону 2007-2008 рр. та ставить під загрозу виконання НАК «Нафтогаз України» зовнішньоекономічних контрактів із закупівлі палива. Компанія надаватиме необхідні обсяги природного газу лише тим підприємствам, які проводять повні розрахунки за нього та здійснюють стовідсоткову попередню оплату.
     
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1483 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3715
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика