Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК «Нафтогаз України» у ІІ півріччі 2007 року перерахує до Державного бюджету 4,8 млрд. грн.
Автор: Станислав Власенко      Дата: 28.08.2007 00:22


     НАК «Нафтогаз України» відкидає припущення окремих політиків, що затверджена Урядом податкова розстрочка Компанії спричинить невиконання соціальної частини Державного бюджету України. Компанія у ІІ півріччі 2007 року перерахує до бюджетів всіх рівнів у вигляді податків та зборів 4,8 млрд. гривень.
     
     Розстрочка частини податкових зобов’язань ІІ півріччя 2007 року терміном на 1 рік була надана «Нафтогазу України» Кабінетом Міністрів для поповнення обігових коштів. Це дозволить не тільки оздоровити фінансовий баланс Компанії, але й забезпечити реалізацію усіх необхідних виробничих програм. Розстрочка поширюватиметься лише на додаткові податкові зобов’язання «Нафтогазу України», які виникатимуть у зв’язку з покращенням фінансової діяльності Компанії. Сума розстрочки складе лише 2,7 млрд. гривень, при цьому загальний обсяг сплачених у 2007 році податків НАК «Нафтогаз України» складе 10,7 млрд. грн.
     
     НАК «Нафтогаз України» наголошує, що справжній податковий тягар на газову галузь майже вдвічі більший. З 2006 року реалізація природного газу промисловості перейшла до дочірньої компанії «Нафтогазу України» – «УкрГазЕнерго», яка також сплачує мільярдні податки. За 7 місяців поточного року «УкрГазЕнерго» перерахувала до Державного бюджету 5,95 млрд. грн. Загальний обсяг сплачених «УкрГазЕнерго» у 2007 році податків складе майже 9 млрд. грн.
     
     НАК «Нафтогаз України» ще раз звертається до окремих політиків та керівників Держави з проханням не маніпулювати фінансовими та виробничими показниками Компанії. Це негативним чином впливає на кредитно-інвестиційну та міжнародну діяльність, заважає «Нафтогазу» у стосунках з кредиторами, інвесторами, перспективними партерами. Своїми необдуманими вчинками такі політики ганьблять ділову репутацію не тільки Компанії, але й України в цілому. «Нафтогаз України» констатує, що окремі політики поставили власні передвиборчі амбіції значно вище за економічну ситуацію в Державі та її національний інтерес.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1727 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3737
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика