Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Найбільшими порушниками дисципліни розрахунків за газ є підприємства ТКЕ Дніпропетровської та Харківської областей
Автор: Станислав Власенко      Дата: 22.10.2007 18:16


     Найбільш злісними порушниками встановленої законодавством дисципліни розрахунків за спожитий газ є керівники підприємств ТКЕ та місцевої влади Дніпропетровщини та Харківщини. Підприємства ТКЕ цих областей заборгували половину від усього боргу комунальної теплоенергетики перед ДК “Газ України” за спожитий у 2007 році природний газ.
     
     Вкрай незадовільним лишається рівень розрахунків за спожитий газ підприємств ТКЕ Закарпаття, Кіровоградщини, Луганщини, Херсонщини та Севастополя. Рівень розрахунків за газ у цих регіонах є найнижчим в Україні, оплати не сягають подекуди навіть 75%.
     
     Через низький рівень розрахунків підприємствам ТКЕ обмежується постачання газу. В результаті протиправних дій місцевих керівників та керівників підприємств ТКЕ населення цих регіонів страждає від несвоєчасного початку опалювального сезону.
     
     За даними оперативного моніторингу Компанії, населення України справно сплачує комунальні рахунки, майже стовідсотково розраховуючись за надані послуги. При цьому зібрані підприємствами ТКЕ кошти у низці регіонів доходять до ДК «Газ України» лише частково, таким чином, осідаючи у кишенях місцевих керівників. Компанія нагадує, що не забезпечуючи своєчасну та у повному розмірі оплату за природний газ, місцеві керівники брутально порушують закон.
     
     Довідка: Підприємства комунальної теплоенергетики, що забезпечили розрахунки за спожитий у 2007 році газ на рівні 90% та надали до ДК «Газ України» гарантії щодо погашення заборгованості, були у повному обсязі забезпечені поставками палива, що дозволило вчасно розпочати опалювальний сезон. Відповідальність за несвоєчасний початок опалювального сезону мають нести керівники місцевих органів влади та підприємств ТКЕ, що не забезпечили своєчасне погашення заборгованості за газ.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1470 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3761
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика