Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” вимагає припинення інсинуацій навколо переговорного процесу щодо постачання газу в Україну
Автор: Станислав Власенко      Дата: 26.01.2008 17:06


     НАК “Нафтогаз України» вимагає від представників СП “Укргаз-Енерго” та ЗАТ “РосУкрЕнерго” припинення політизації та нагнітання соціальної напруги навколо переговорного процесу щодо постачання газу в Україну.
     
     Незважаючи на той факт, що НАК “Нафтогаз України», ВАТ “Газпром”, АГ “Росукренерго” та СП “Укргаз-Енерго” знаходяться у переговорному процесі щодо врегулювання спірних питань, представники СП, яке на сьогодні може виступати тільки у якості посередника при закупівлі лише 5 млрд. куб. метрів імпортованого газу для українських споживачів, продовжують виходити з провокаційними заявами. Компанія розцінює такі заяви як енергетичний шантаж з метою дискредитації політики України у нафтогазовому секторі.
     
     У той же час, СП “Укргаз-Енерго”, що минулого року виступало єдиним постачальником імпортованого газу в Україну, надзвичайно ускладнило процедуру постачання газу споживачам України у листопаді-грудні 2007 року, що може повністю дестабілізувати ситуацію на газовому ринку Україні та зашкодити безперебійному транзиту російського газу до Західної Європи.
     
     Таким чином, де-факто, відповідальність за безперебійні та безаварійні поставки газу споживачам України та Західної Європи на сьогодні знаходиться винятково у компетенції НАК “Нафтогаз України” та її дочірніх підприємств.
     
     НАК «Нафтогаз України» вважає, що будь-яке публічне звинувачення однієї з сторін переговорного процесу до його закінчення є порушенням ділової етики та завдає шкоди репутації як НАК “Нафтогаз України”, так і Україні, як державі в цілому.
     
     Компанія закликає всіх учасників переговорів дотримуватись принципів толерантності та утриматись від будь-яких коментарів до завершення переговорного процесу.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1690 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3855
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика