Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Власть не средство, она - цель. © Дж.Оруэлл

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Соціальна реформа в Україні: якість і кількість соціальних послуг визначатимуть громади
Автор: Станислав Власенко      Дата: 20.02.2008 21:45


     22 лютого 2008 року о 10 годині відбудеться підсумкова конференція «Інновації у сфері надання соціальних послуг дітям та сім’ям в громаді»
     Під час підсумкової конференції "Інновації у сфері надання соціальних послуг дітям та сім‘ям в громаді" 22 лютого 2008 року практикам соціальної сфери будуть презентовані інноваційні моделі надання соціальних послуг дітям, молоді та сім’ям в громадах. Шість моделей соціальних послуг розроблялися й апробовувалися у пілотних громадах і довели результативність і сталість функціонування завдяки якості виконання й поширенню досвіду на інші громади. Розробка і впровадження інновацій здійснювалася Українським фондом «Благополуччя дітей» з 2003 року у тісній співпраці Державною соціальною службою для сім’ї, дітей та молоді, органами місцевого самоврядування, громадськими організаціями за підтримки Швейцарської агенції з питань розвитку та співробітництва у рамках проекту «Соціальна робота: узагальнення досвіду моделей надання соціальних послуг в громаді».
      У Конференції братимуть участь представники Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства освіти та науки, Міністерства праці та соціальної політики України, Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, Української асоціації соціальних педагогів та спеціалістів соціальної роботи, органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, українських та міжнародних громадських організацій.
      Під час роботи конференції висвітлюватимуться питання соціального планування в українських громадах з огляду на досвід проекту, у форматі інтерактивних тренінгів буде презентовано 6 інноваційних моделей з алгоритмами їх впровадження, оголошено результати соціологічного дослідження щодо оцінки впливу проекту на якість соціальних послуг дітям, молоді та сім‘ям у пілотних громадах. У рамках Конференції також буде презентовано результати конкурсу соціальних проектів (виставка традиційного кримськотатарського золотошиття).
      Для ЗМІ 22 лютого о 12.30 буде організовано прес-конференцію за участю директора Швейцарського бюро співробітництва при Посольстві Швейцарії в Україні Уелі Мюллера, першого заступника директора Державної соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, голови Наглядової ради проекту В.С.Вовка, доктора педагогічних наук, члена Правління „Українського фонду „Благополуччя дітей” Г.М.Лактіонової, доктора педагогічних наук, Голови Української асоціації соціальних педагогів та спеціалістів соціальної роботи І.Д.Звєрєвої.
      Конференція проходитиме за адресою: м.Київ, вул..Малишка, 1 мала зала готелю «Братислава»
     
     З питань акредитації, організації інтерв’ю та отримання інформаційних матеріалів просимо звертатися до Галини Поштаренко або Тетяни Басюк за тел. 537 20 16, 8050 383 20 32
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1707 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 3896
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика