Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Куди і за скільки можна полетіти з Києва у грудні
Автор: Виктор Смирнов      Дата: 25.11.2021 20:56


Куди і за скільки можна полетіти з Києва у грудні      Європа все ще пускає українських туристів до своїх вже по-різдвяному прикрашених міст. Отже, треба ловити момент, адже у кінці листопада та грудні ціни на перельоти та проживання ще не підскочать, а святкові розпродажі, вуличні базарчики з гарячим вином, ялинки і ковзанки вже будуть у розпалі.
     
     Так, лоукостер Ryanair у грудні (окрім святкових дат) пропонує полетіти з Києва до Риму по ціні від 450 гривень в один кінець, до Барселони – від 750 гривень, до Афін – від 450 гривень, а найдешевше коштує переліт до Риги – від 360 гривень.
     
     До Парижу з Києва літають кілька авіакомпаній, так, Vueling домчить вас до міста кохання за 2300 гривень в один кінець, квиток на переліт від SkyUp обійдеться від 1989 до 2700 гривень.
     
     SkyUP також пропонує перельоти до Тель-Авіва за 1734 гривні в один кінець, до Лісабона за 2123 гривні, до кіпрської Ларнаки за 2000 гривень. А любителям екзотики – до Дубаю за 3800 гривень в один кінець та на Канари, а саме – на острів Тенеріфе за 4000 гривень. До моря та казкової пустелі у Йорданії найближчим часом можна перенестися за 2929 гривень в один кінець.
     
     Ще один лоукостер- WizzAir продає перельоти до Кракова за 289 гривень в один кінець, а погуляти вуличками Гданська та побачити польську Балтику можна, купивши переліт за 319 гривень в один кінець.
     
     Полетіти рейсом WizzAir із Києва до Венеції коштуватиме 800 гривень, до Риму – 749 гривень, до данського Копенгагена – від 700 гривень в один кінець. За 749 гривень можна добратися до Таліна, а за 3000 гривень – аж до Лісабона.
     
     Ціни на авіаперельоти починають зростати приблизно із 20-24-го грудня, коли в Європі стартують різдвяні канікули. В цей період зростає і вартість ночей в готелях та апартаментах. Ціни повернуться до попередніх позначок після 5-7 січня.
     
     Перш, ніж придбати авіаквитки, радимо перевірити, чи не змінила обрана вами країна правила в’їзду для українців. Також, купуючи переліт у лоукостерів, потрібно уважно проглянути правила провезення багажу. У кожної авіакомпанії вони свої. У одних ручна поклажа, це невелика валіза, у інших – сумка чи рюкзак, за розмірами не більший за сумку для ноутбука. Якщо стандартної ручної поклажі вам замало, найкраще заздалегідь оплатити додаткову одиницю ручного багажу. Така послуга коштує дешевше, аніж зареєстрований багаж, який потрібно здавати в аеропорту.


Автор: Виктор Смирнов прочтений: 351 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 39405
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика