Як приготувати ніжний яблучний пиріг із йогуртовим кремом
Автор: Евгения Широкова Дата: 24.01.2022 21:45
Англійці кажуть: “An apple a day keeps doctor away”, що в перекладі українською ‘”Одне яблуко в день – і лікар не потрібен”. Пропонуємо вам один рецептів ніжного і оригінального яблучного пирога. Інгредієнти для тіста: борошно 250 г цукрова пудра 80 г соняшникова олія 70 г яєчні жовтки 4 шт. розпушувач 5 г сіль 1 щіпка Начинка йогурт грецький 200 г цукор 170 г яєчні білки 4 шт. кукурудзяний крохмаль 35 г яблука 5 шт. лимони 1 шт. ванілін 2 упаковки кориця мелена 1 ч. л. Як приготувати: Жовтки з’єднати з цукровою пудрою та щіпкою солі, злегка збити. Додати масло, просіяне борошно та розпушувач. Замісити тісто. Роз’ємну форму діаметром 20-22 см застелити пергаментним папером. Тісто, викласти у форму та поставити в холодильник. Очистити та нарізати кубиками три яблука. Перекласти на невелику сковороду. Додати цукор (40 г), ванілін (1уп.), кукурудзяний крохмаль (5 г) та сік половини лимона. Перемішати, поставити на невеликий вогонь і готувати яблука протягом 5-7 хвилин періодично помішуючи. Очистити і нарізати часточками два яблука, що залишилися. Полити соком половини лимона. Змішати йогурт, ванілін (1 уп.) та кукурудзяний крохмаль (30 г). Збити яєчні білки з цукром до твердих піків. Потім додати йогурт і акуратно перемішати. Дістати форму з основою з холодильника. На дно викласти карамелізовані яблука. Покрити кремом. Злегка посипати цукровою пудрою. Поверх крему викласти часточки яблук. Посипати корицею і відправити пиріг в заздалегідь розігріту духовку до 180 ° C на 40-45 хвилин. Готовий пиріг повністю остудити. Потім акуратно витягти з форми, посипати цукровою пудрою.
|
Ваши комментарии
|
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь
О сервере
О проекте
Юмор
Работа
О нас
Earn&Play
Для контактов skype:noo.inc



|