Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Радио молчит.
Включить!


Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Як приготувати ніжний яблучний пиріг із йогуртовим кремом
Автор: Евгения Широкова      Дата: 24.01.2022 21:45


Як приготувати ніжний яблучний пиріг із йогуртовим кремом      Англійці кажуть: “An apple a day keeps doctor away”, що в перекладі українською ‘”Одне яблуко в день – і лікар не потрібен”.
     
     Пропонуємо вам один рецептів ніжного і оригінального яблучного пирога.
     
     Інгредієнти для тіста:
     
     борошно 250 г
     цукрова пудра 80 г
     соняшникова олія 70 г
     яєчні жовтки 4 шт.
     розпушувач 5 г
     сіль 1 щіпка
     Начинка
     
     йогурт грецький 200 г
     цукор 170 г
     яєчні білки 4 шт.
     кукурудзяний крохмаль 35 г
     яблука 5 шт.
     лимони 1 шт.
     ванілін 2 упаковки
     кориця мелена 1 ч. л.
     Як приготувати:
     
     Жовтки з’єднати з цукровою пудрою та щіпкою солі, злегка збити. Додати масло, просіяне борошно та розпушувач. Замісити тісто. Роз’ємну форму діаметром 20-22 см застелити пергаментним папером. Тісто, викласти у форму та поставити в холодильник.
     
     Очистити та нарізати кубиками три яблука. Перекласти на невелику сковороду. Додати цукор (40 г), ванілін (1уп.), кукурудзяний крохмаль (5 г) та сік половини лимона. Перемішати, поставити на невеликий вогонь і готувати яблука протягом 5-7 хвилин періодично помішуючи.
     
     Очистити і нарізати часточками два яблука, що залишилися. Полити соком половини лимона.
     Змішати йогурт, ванілін (1 уп.) та кукурудзяний крохмаль (30 г). Збити яєчні білки з цукром до твердих піків. Потім додати йогурт і акуратно перемішати.
     
     Дістати форму з основою з холодильника. На дно викласти карамелізовані яблука.
     
     Покрити кремом. Злегка посипати цукровою пудрою.
     
     Поверх крему викласти часточки яблук. Посипати корицею і відправити пиріг в заздалегідь розігріту духовку до 180 ° C на 40-45 хвилин.
     
     Готовий пиріг повністю остудити. Потім акуратно витягти з форми, посипати цукровою пудрою.


Автор: Евгения Широкова прочтений: 205 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 40030
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика