Як приготувати “лазанью” із млинців
Автор: Алексей Журов Дата: 21.02.2022 10:27
Млинцева “лазанья” дуже бюджетна страва, проте на смак та вигляд — розкішна. При розрізі зі страви витікатиме сир, а млинці надають їй легкості та ніжності. Інгредієнти: Млинці – 15 штук Гриби печериці – 450 г Цибуля ріпчаста — 250 г Вершки 15% – 200 мл Сир Сулугуні – 200 г Сіль — 1 ч.л. Перець чорний — 1 ч.л. Лавровий лист — 2 шт. Приготування: Наріжте кубиком гриби і цибулю, обсмажте на олії з сіллю, перцем і лавровим листом. Для аромату можна додати кілька білих грибів. Коли вся рідина з грибів випарується, а вони будуть практично готовими, влийте вершки та дайте їм закипіти. Додайте коріандр і тушкуйте, доки вершки не загуснуть. Приступайте до збирання торта: на пергаментний папір покладіть млинець, зверху натертий легкоплавкий сир. Потім знову млинець та грибну начинку. Чергуйте шари, доки не закінчаться млинці. Перекладіть торт на деко й укутайте його фольгою, щоб він добре прогрівся, а сир розплавився. Запікайте в розігрітій до 180 °C духовці 25−30 хвилин, потім зніміть фольгу, посипте сиром і відправте в духовку ще на 5−10 хвилин, щоб сир розплавився.
Автор: Алексей Журов
прочтений: 214 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 40299
Цена: 1 noo
|
Ваши комментарии
|
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь
О сервере
О проекте
Юмор
Работа
О нас
Earn&Play
Для контактов skype:noo.inc



|