Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Руководить - это значит не мешать хорошим людям работать. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

МінЖКГ підписало Меморандум про взаєморозуміння з Програмою розвитку ООН
Автор: Станислав Власенко      Дата: 18.06.2008 17:57


      Мета Меморандуму – просування принципів сталого розвитку, надання організаційної, методичної і наукової підтримки у реформуванні житлово-комунального господарства, поліпшення якості надання житлово-комунальних послуг населенню.
     На думку Міністра з питань ЖКГ України Олексія Кучеренка, - неможливо здійснити структурну перебудову в житлово-комунальному господарстві без змін у ставленні до нього з боку населення. Тому міжнародний досвід з цих питань має допомогти вплинути на свідомість споживачів. Серед приоритетних завдань Міністерства, яке декларує нині передусім увагу до потреб людини, створення умов для модернізації житлового фонду, залучення інвестицій для переоснащення та розбудови підприємств – виробників та постачальників комунальних послуг, створення конкурентних умов на ринку.
     Френсіс О’Донелл вважає, що сьогодні проблема забезпечення населення якісною питною водою не менш актуальна, ніж боротьба з глобальним потеплінням. Тому Програма розвитку ООН давно працює в Україні на муніципальному рівні, надаючи допомогу з розв’язання проблем водозабезпечення населених пунктів. Керівництво програми готово надавати допомогу з організаційного та методичного забезпечення також у сферах запровадження енергоефективних технологій, створення кондомініумів, управління твердими побутовими відходами.
     На середину вересня заплановано організацію спільної конференції Міністерства з питань житлово-комунального господарства України та представництва Програми розвитку ООН на тему «Якість питної води: нові підходи та шляхи вирішення», до участі у якій буде запрошено також вчених НАН України.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1273 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 4092
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика