Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Главное чудо - то, что мы живем. © Сергей Капица

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” збільшила рівень розрахунків з бюджетом до 74.3% від нарахованого
Автор: Станислав Власенко      Дата: 24.12.2002 09:02


     У січні-листопаді 2002 року НАК “Нафтогаз України” (за оперативними даними) сплатила до бюджету України 5 132,7 млн. грн. податків та обов’язкових платежів. В умовах зменшення валового доходу Компанії і суми податкових зобов”язань майже на 800 млн. грн., обсяг перерахування коштів до бюджету на 138.2 млн. грн. випередив аналогічний показник 2001 року, що дорівнював 4 994,5 млн. грн.
     Таким чином, за 10 місяців поточного року рівень сплати податків та зборів до бюджету НАК “Нафтогаз України” зріс майже на 10% і досяг 74,3% від нарахованого, в той час як за аналогічний період минулого року Компанія сплатила лише 64,8% від нарахованого. Найбільшої позитивної динаміки досягнуто по сплаті податку на додану вартість – цей показник порівняно з 11 міс. 2001 р. зріс з 42% до 77.7%.
     Приріст податкової заборгованості НАК “Нафтогаз України” за 11 місяців 2002 року (оперативні дані) склав 1 776,1 млн. грн., що майже на 425 млн. грн. менше, ніж за відповідний період минулого року. Торік недоїмка Компанії складала 2.2 млрд. грн.
     Головним фактором покращення динаміки виконання Компанією своїх податкових зобов”язань є застосування жорстких заходів для підвищення платіжної дисципліни споживачів природного газу з метою припинення його безвідповідального та безоплатного споживання, яке веде до стрімкого накопичення боргів споживачів перед ДК “Газ України” та невиконання Компанією своїх податкових зобов”язань.
     За даними прес-центру НАК “Нафтогаз України”
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2699 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 410
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика