Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

За борги від газопостачання відключено «Калуську ТЕЦ»
Автор: Станислав Власенко      Дата: 30.09.2008 10:27


     Через значну заборгованість перед ДК «Газ України» за спожитий з початку опалювального сезону 2007-2008 рр. природний газ від газопостачання відключено ДП «Калуська теплоелектроцентраль». Теплопостачальне підприємство ДП «Калуська теплоелектроцентраль» накопичило з початку 2008 р. заборгованість за природний газ у сумі понад 3,83 млн. грн. Крім того, борг Калузької ТЕЦ за 2006 рік складає 13,56 млн. грн. Рівень розрахунків Калуської ТЕЦ перед ДК «Газ України» за спожитий з 01.10.07 природний газ для виробництва теплової енергії становить лише 46%.
     
     Окрім того ДП «Калуська теплоелектроцентраль» заборгувала Компанії у 2008 р. 28,6 млн. грн. за газ для виробництва електричної енергії. При цьому ДП «Калуська теплоелектроцентраль» порушило власні договірні зобов’язання щодо забезпечення стовідсоткових розрахунків за спожитий природний газ.
     
     Середній рівень розрахунків підприємств комунальної теплоенергетики (ТКЕ) України перед ДК «Газ України» за спожитий з 01.10.2007 р. природний газ складає 73% (борг перевищує 1,8 млрд. грн.).
     
     Про необхідність термінового погашення заборгованості за спожитий з 01.10.07 природний газ ДК «Газ України» неодноразово зверталась до керівництва місцевих органів влади та підприємств ТКЕ. ДК «Газ України» вкотре наголошує, що без проведення підприємствами ТКЕ стовідсоткових розрахунків за природний газ, спожитий з 01.10.07, Компанія не укладатиме з підприємствами-боржниками угод на постачання природного газу у новому опалювальному сезоні 2008-2009 рр.
     
     Довідка: Протягом міжопалювального періоду 2008 р. лише Державною інспекцією з енергозбереження на виконання доручень ДК «Газ України» було здійснено 150 примусових відключень котелень та обмеження їх від газопостачання з пломбуванням запірної апаратури.
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1689 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 4353
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика