Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Любовь, красота и действие спасут мир © древняя этрусская мудрость

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК «Нафтогаз України» занепокоєна провокаційними заявами керівництва Харківської області
Автор: Станислав Власенко      Дата: 23.10.2008 13:37


     НАК «Нафтогаз України» висловлює занепокоєння провокаційними заявами керівництва міста Харкова та Харківської області з приводу неможливості проведення розрахунків харківськими тепловими підприємствами перед Компанією.
     НАК «Нафтогаз України» є комерційною компанією, яку створено, в тому числі, й для реалізації як вітчизняного, так і імпортованого природного газу всім категоріям споживачів в Україні. Компанія займає й буде займати суто державницьку позицію у сфері забезпечення природним газом населення та підприємства теплової енергетики.
     У той же час, Компанія наголошує, що газ є товаром, який закуповується за імпортними контрактами, за якими НАК «Нафтогаз України» має своєчасно розраховуватись з російським ВАТ «Газпром». На сьогодні борг харківських тепловиків становить 400 млн. грн., що на сьогодні є одним з найбільших боргів ТКЕ в Україні. Тільки міський бюджет міста Харкова утримує 60 млн. грн., штучно створюючи заборгованість перед міськими ТКЕ та сприяючи напруженню відносин з НАК «Нафтогаз України».
     Згідно рішення РНБО, НАК «Нафтогаз України», ДК «Укртрансгаз» та ДК «Газ України», а також обласним підприємствам з газопостачання та газифікації заборонено відновлювати постачання газу суб'єктам господарювання, які виробляють теплову енергію, до повного погашення заборгованості за газ, спожитий цими підприємствами протягом опалювального сезону 2007-2008 рр. і послуг з його транспортування та постачання.
     Окрім того, відповідно до вимог постанов Кабінету Міністрів України від 27.12.2001 р. №1729 та від 12.03.2008 р. №163 імпортований природний газ реалізується в Україні НАК «Нафтогаз України» та ДК «Газ України» лише за умови проведення споживачами стовідсоткової оплати використаного природного газу.
     Таким чином, НАК «Нафтогаз України» вкотре звертається до керівників регіонів з вимогою припинити маніпулювати свідомістю громадян, намагаючись знайти винних у власній безгосподарності та, нарешті, забезпечити виконання Указу Президента та постанов Уряду щодо повного розрахунку за спожитий тепловими підприємствами газ, що дозволить провести опалювальний сезон в країні згідно встановлених нормативів.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 1365 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 4424
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика