Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Гуманизм - оружие небожителей ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Україна наблизилась до угод про гарантії безпеки ще з двома країнами
Автор: Иван Новиков      Дата: 04.02.2024 19:08


     Україна та Франція наблизилися до фіналізації двосторонньої угоди щодо гарантій безпеки. Про це повідомляє Офіс президента.
     
     Зазначається, що черговий раунд переговорів щодо укладення двосторонньої угоди про надання Україні безпекових гарантій відбувся в межах візиту французької делегації до Києва. Зокрема, було обговорено доопрацьований проєкт відповідної угоди – на зустрічі сторони узгодили позиції щодо окремих елементів документа.
     
     "Наші переговорні команди сьогодні продемонстрували відчутний прогрес і наблизилися до фіналізації двосторонньої угоди", – заявив заступник керівника ОП Ігор Жовква.
     
     Учасники переговорів висловили сподівання на можливість підписання угоди вже найближчим часом.
     
     Тим часом німецьке агентство Frankfurter Allgemeine Zeitung повідомляє, що готовий проект угоди про партнерство у сфері безпеки між Німеччиною та Україною. Зазначається, що метою є підписання міжурядової угоди під час Мюнхенської конференції з безпеки – це може статися вже 16 лютого.
     
     У січні під час візиту до Києва премʼєр-міністра Великої Британії Ріші Сунака Київ та Лондон підписали історичну "Угоду про співробітництво у сфері безпеки" ("Agreement on Security Cooperation"). Цей документ формалізує військову і невійськову співпрацю між країнами в довгостроковій перспективі.
     
     Після цього посол США в Україні Бріджит Брінк заявила, що таку ж угоду з Україною планують підписати і Штати. Вже 15 січня стало відомо, що Канада підготувала безпекову угоду з Україною.
     
     Наприкінці січня канцлер Німеччини Олаф Шольц повідомив, що незабаром Берлін та Київ можуть погодити двосторонню угоду про гарантії безпеки.
     
     https://www.unian.ua/society/garantiji-bezpeki-dlya-ukrajini-ugodu-skoro-mozhut-pidpisati-zi-shche-dvoma-krajinami-12532560.html


Автор: Иван Новиков прочтений: 38 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 44817
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика