Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Альтернатива лжи не другая ложь, другого размера и другой формы, а истина. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

“Нафтогаз України” активізує співробітництвоз регіонами України
Автор: Станислав Власенко      Дата: 23.04.2003 18:35


     16 квітня в офісі НАК “Нафтогаз України” відбулося спільне засідання правління Компанії та колегії Луганської обласної державної адміністрації. За підсумками засідання ухвалено Рішення, що визначило напрямки співпраці області та Компанії на поточній рік.
     
     Рішення, підписи під яким поставили голова “Нафтогазу” Юрій Бойко та керівник Луганської ОДА Олександр Єфремов, передбачає прискорення виконання Програми освоєння ресурсів вуглеводнів Луганської області на 2001-2005 роки, прискорення газифікації регіону та оснащення його житлового фонду газовими лічильниками.
     
     “Ми розпочинаємо комплексну програму більш активного співробітництва з регіонами”, – сказав голова правління “Нафтогазу” Юрій Бойко. Як підкреслив Ю.Бойко, програма має на меті зближення позицій Компанії та регіонів з питань виділення ліцензій на видобуток нафти і газу, газифікації, оснащення житлового фонду лічильниками та оплати за спожиті енергоносії.
     
     Зі свого боку, Компанія інвестуватиме кошти у пріоритетний розвиток інфраструктури регіонів, з якими підписано угоди, активно розвиватиме мережу газорозподільчих мереж, сприятиме соціальному розвитку областей. Крім того, підприємства регіонів, що виконують зобов’язання з повної та своєчасної оплати природного газу, отримають переваги при участі в тендерах на закупівлю матеріально-технічних ресурсів для потреб Компанії.
     
     Довідка: На 17 квітня заплановано проведення спільного засідання правління “Нафтогазу України” та колегії Полтавської облдержадміністрації, за підсумками якого також очікується підписання Рішення про співпрацю між Компанією та регіоном.
     
     Найближчим часом очікується підписання Рамкової угоди про співробітництво у сфері постачання матеріально-технічних ресурсів між Компанією та Львівською облдержадміністрацією.
     
     
      Прес-центр
     НАК “Нафтогаз України”
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2581 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 514
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика