Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Будь-яка держава це невідворотньо виникаюча структура соціальних паразитів ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

NEMIROFF: ЗБЕРІГАЮТЬСЯ ВИСОКІ ТЕМПИ ЗРОСТАННЯ
Автор: Станислав Власенко      Дата: 13.07.2003 14:15


     У червні цього року Українською горілчаною компанією "Nemiroff" було вироблено 305,91 тис. дал лікеро-горілчаної продукції - на 48,2% більше, ніж в аналогічному місяці минулого року (червень 2002 р. - 206,44 тис. дал). У зв'язку з тим, що компанія на даний момент випускає лише міцний алкоголь, влітку обсяги продажів падають на кілька відсотків у порівнянні з більш холодними періодами: у червні цього року було вироблено на 6,3% ЛГВ менше ніж у травні (тоді було вироблено 326,49 тис. дал). Як свідчить досвід двох останніх років, вже у липні ситуація змінюється та спостерігається зростання. Разом з тим, наприкінці поточного року Nemiroff розпочне випуск слабкоалкогольної продукції, а тому є всі підстави твердити, що улітку наступного року сукупні обсяги продажу не будуть зростати.
     Обсяги виробленої компанією Nemiroff у червні продукції у діючих оптових цінах підприємства без ПДВ, акцизного збору та інших непрямих платежів дорівнюють 24 млн. 213,7 тис. грн., у порівняльних цінах - 21 млн. 689,3 тис. грн.
     У цілому, за перше півріччя поточного року компанією було вироблено 1 820,41 тис. дал ЛГВ, що майже на 32,6% більше, ніж за аналогічний період минулого року (перше півріччя 2002 р. - 1 372,33 тис. дал).
     
     Для довідки:
     Українська горілчана компанія Nemiroff - лідер легального горілчаного ринку України. В асортименті компанії 20 позицій (горілки класичні - 3 види; горілки особливі - 5 видів; елітні горілки - 2 види; гіркі настоянки - 4 види; 1 вид - солодка настоянка; лікери десертні - 3 види; Dry Spy - 2 види). Продукція компанії постачається до 40 країн світу. За підсумками 2002 р. Nemiroff під 33-м номером увійшов до Світового Клубу Мільйонерів (алкогольних брендів, продажі яких перевищили мільйон кейсів (1 кейс = 9 л)) - дані наведено у травневому числі за 2003 р. авторитетного британського видання Drinks International. У цілому у 2002 році компанією Nemiroff вироблено 3,23 млн. дал продукції.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2531 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 559
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика