Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Когда власть захватывают грабители, мошенники и воры, то последующие грабежи осуществляются уже "по закону". ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Актуальні теми обговорення Керівництва держави з Генеральним секретарем Міжнародної торгової палати Марією Ліванос Каттауї
Автор: Станислав Власенко      Дата: 08.09.2003 19:01


     Україна підтримує всі ініціативи УНК МТП щодо розвитку привабливого бізнесового середовища, зокрема малого та середнього бізнесу.
     Дозідкозо: Принциповим положенням візит/ Генерального секретаря є піднесення ваги та ролі. перш за все, осередку Світової Організації бізнесу в Україні. привернення уваги всіх гілок влади до важливості всебічної підтримки діяльності Українського Національного комітету МТП, створення необхідних умсз його ефективного оункціонузання та пропагування на постійній основі на національному терені новітніх досягнень, точки зору, стандартів та практики ведення бізнесу у глобальному вимірі у контексті загальної стратегії нашої держави до якнайшвидшого приєднання до Світової Організації Торгізпі та входження України до європейських структур.
     Україна вдячна Міжнародній Торговій палаті і особисто Генеральному секретарю МТП М.Л. Каттауї за тверду позицію Міжнародної Торгової Палати в питаннях глобалізації, вирішення проблем інтелектуальної та промислової власності, у взаєминах між бізнесом і суспільством, за практичні рекомендації щодо удосконалення законодавчої бази України та її наближення до європейських вимог тощо.
     До з ід ко зо: Участь Генерального секретаря МТП а урочистій церемонії святкування 5-ї річниці заснування Українського Національного комітету МТП ;
     нагородження відзнаками Уряду, Верховної Ради України, керівництва УНК МТП домінантів на нагороди у присутності чисельної бізнесової аудиторії має за мету наголосити на тому серйозному значенні, яке приділяє безпосередньо керівництво Міжнародної Торгової Палати діяльності і подальшому зміцненню Українського Національного комітету МТП як сповідувала ідей Світової Організації бізнесу -єдиної міжнародної установи, яка позним аатоситетом виступає зід '.мені глобального бізнесу.
     Україна сподівається на подальшу підтримку з боку МТП намагань України інтегруватись якомога скоріше до європейських структур та отримання статусу країни з ринковою економікою тошо.
     Україна сподівається на авторитет МТП та використання широкої бізнесової аудиторії для просування українських проектів та поліпшення іміджу України зокрема.
     Довідково: із залученням можливостей учасника УНК МТП - підп^иємстза ..Адамант" участь Генерального секретаря МТП М.П.Каттауї з урочистому заход'. сзяткузання річниці буде вис з'ллю затис я в режимі оп-ііпе Інтерне" - конференція.-шо суттєзо зміцнить іміджезі складову зізиту з цілому та надасть можлизість ..розкрити" Україну ше раз.
     Україна зацікавлена в проведенні у 2004 році Міжнародного бізнес Форуму з питань підприємництва, малого та середнього бізнесу під егідою МТП. '
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2873 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 636
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика