Сицілійське – не означає «італійське»
Автор: Сергей Любченко Дата: 20.07.2011 15:34
Сицілійське – не означає «італійське» В Києві відбулася презентація проекту «Сицілія в одному ковтку». «В одному ковтку» означає якраз саме те, про що ви подумали. Сицілійські бізнесмени спробували довести, для початку українським журналістам, що їхню провінцію даремно уособлюють з Італією. Адже їм також є чим пишатися. Антоніо Паррінеллі, винний експерт, член сицілійського регіону агрокультурних ресурсів і консультант асамблеї сицілійського регіону разом з бізнес-вумен Сильвією Монталто, президентом асоціації виноробства «Кантіна Сан Францеско» Сицілійського регіону прибули до Києва, аби українці почали розуміти : їхнє вино – це вино найвищого ґатунку і плутати його з італійськими винами не варто. Проект «Сицілія в одному ковтку» - це спроба ділових кіл острова Сицілія вийти на наш ринок. І, в першу чергу, завдяки саме вину. «Неро д»Авола», «Нерелло», «Перрікон», «Фрапатто», «Катаратто» - назви цих чудових сицілійських вин поки що нічого не промовляють широкому колу українських шанувальникам якісної алкогольної продукції. Протягом минулого року у вітчизняних магазинах і супер-маркетах було реалізовано трохи більше 100 тисяч пляшок власне сицилійських вин. Це –краплина в морі. Ось чому винороби цієї провінції вирішили : аби їхню продукцію не плутали з італійською, вони починають «масоване бомбардування» полиць українських магазинів кращими напоями. В Сицилії виноградну лозу вирощують на площі 123 тисячі гектарів. Протягом століть сицилійські винороби вливали своє вино у спільну італійську діжку. А п»ять років тому сказали : «Баста, досить! Ми й самі – з вусами». І почали постачати на зовнішні ринки власне супер-смачне і супер-якісне вино. Нині вони вийшли на десяте місце в світі по його виробництву і зрівнялися з виноробами Чилі, яка за площею – у десятки разів більша ніж маленький сонячний острівець. Українцям чилійське вино – до смаку. Втім, представники асамблеї сицілійського регіону переконані : вони зуміють «переорієнтувати» смаки українців на свою користь. Адже постачатимуть на наш ринок справжнє вино, за яке їм – не соромно. До того ж, коштуватиме воно набагато дешевше – у порівнянні з італійським, французьким і, навіть, молдавським. Принаймні, на це серйозно налаштовані автори проекту «Сицілія в одному ковтку». Сергій Любченко
Автор: Сергей Любченко
прочтений: 2744 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6496
Цена: 1 noo
|
Ваши комментарии
|
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь
О сервере
О проекте
Юмор
Работа
О нас
Earn&Play
Для контактов skype:noo.inc



|