Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Твоё только то, что ты понял. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Спортсмени - єдина родина
Автор: Сергей Любченко      Дата: 12.09.2011 09:44


     Спортсмени - єдина родина
     8 вересня цього року в Клубі Кабінету міністрів України відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту та підведення підсумків 20-ти річчя розвитку спорту в незалежній Україні. Кращих українських спортсменів, фізкультурників і тренерів привітав Глава держави Віктор Янукович.
     «Протягом 20 років незалежності ви утверджуєте Україну як провідну європейську спортивну державу, розбудовуєте сучасну інфраструктуру, створюєте належні умови для розвитку фізичної культури і спорту,» - наголосив Президент України. На його думку саме завдяки самовідданій праці спортсменів і тренерів з'явилося нове покоління атлетів, які продемонстрували потенціал українського спорту, здобули яскраві перемоги та досягли високих спортивних вершин. У вітанні Президента, яке зі сцени Клубу Кабміну озвучила його радник Ганна Герман, наголошується, що у наших атлетів попереду багато амбітних завдань – у наступному році гідно провести фінальну частину чемпіонату Європи 2012 року з футболу, забезпечити підготовку спортсменів до Олімпійських та Паралімпійських ігор у Лондоні. Реалізація ініціативи України щодо проведення зимової Олімпіади 2022 року в Карпатах забезпечить важливий напрям соціально-економічного розвитку західного регіону, підвищить імідж нашої держави у світі.
     А 10 вересня 2011 року в Києві на Контрактовій площі відбулося святкування з нагоди Дня фізичної культури і спорту та 20-річчя розвитку спорту в незалежній Україні.В програмі святкування: урочиста хода ветеранів спорту, привітання керівництва спортом країни, Олімпійський урок, міні-турніри з різних видів спорту, показові виступи юних спортсменів, а також фінал вело-естафети "Спорт єднає Україну" та концерт за участю відомих естрадних виконавців.
     Участь у святкових заходах взяв Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Дмитро Табачник, голова Державної служби молоді та спорту Равіль Сафіуллін, президент Національного олімпійського комітету, Олімпійський чемпіон Сергій Бубка, Президент Національного комітету спорту інвалідів України, Народний депутат України Валерій Сушкевич, Президент Спортивного комітету України Ілля Шевляк, представники КМДА.
     Сергій Любченко
     
     
     
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 2686 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6602
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика