Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Бог коварен, но незлонамерен. © Альберт Эйнштейн

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Україна та ЄС : діалог триває
Автор: Сергей Любченко      Дата: 26.01.2012 15:39


     Україна та ЄС : діалог триває
     З 25-го по 26-е січня в Києві проходив Форум «Україна та ЄС на порозі нової Угоди про асоціацію: вільна торгівля, енергетична безпека та демократія». Головним тематичним пріоритетом на ньому стало обговорення різноманітних аспектів відносин Україна-ЄС. Серед важливих тем — питання налагодження діалогу між ЄС та Україною в енергетичній сфері.
     Організатори події виступили Інститут Євро-Атлантичного співробітництва разом з Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні, Фундацією польсько-української співпраці PAUCI, Представництвом Pact в Україні, Громадською експертною радою при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС, а також Центр відносин США-Україна (CUSUR).
     В рамках Форуму відбулася панельна дискусія на тему: «Енергетичне співтовариство, енергетичний діалог та енергетична безпека». Своїми міркуваннями щодо окресленої теми поділилис Славчо Нейков, директор Секретаріату Енергетичного співтовариства, Олександр Чалий, президент Grant Thornton Ukraine, Йонас Гретц, дослідник Центру безпекових студій Швейцарського федерального інституту технологій, Михайло Гончар, лиректор енергетичних програм Центру «Номос» .
     Під час обговорення розглядалися питання щодо головних чинників енергетичного співробітництва між Україною та ЄС в рамках нової угоди та у форматі ЄЕС, а також - чи має Європейський Союз бути частиною консорціуму з управління української ГТС?
     Не менш дискусійним виявилося питання подальших перспектив російсько-українських стосунків у газовій сфері і який вплив вони мають на відносини між Україною та ЄС. Сергій Любченко
     
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 3290 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6889
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика