Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Не верь, не бойся, не плати. ©

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

Граціано Камелі : Разом з IBM ми відчуваємо себе більш впевнено
Автор: Сергей Любченко      Дата: 08.02.2012 14:34


     Граціано Камелі : Разом з IBM ми відчуваємо себе більш впевнено
     У розбудові свого бізнесу ми орієнтувалися і будемо орієнтуватися на співпрацю з кращими світовими брендами в галузі ІТ, - наголосив під час спільної прес - конференції, присвяченої підписанню десятирічного контракту про співпрацю з IBM генеральний менеджер ПАТ «Укрсоцбанк» Граціано Камелі. – Адже це робиться для фінансового спокою наших клієнтів.
     Пан Камелі наголосив, що договір про аутсорсинг передбачає залучення IBM до забезпечення функціонування інформаційно-технологічних процесів систем та процесів банку.
     - Згідно договору, підписаного ще в грудні минулого року, на суму близько 200 млн.доларів США, саме фахівці IBM беруть на себе відповідальність за розробку та підтримку інформаційних систем та прикладних програм ПАТ «Укрсоцбанк», а також за управління його ІТ- структурою, - підкреслив під час прес-конференції Граціано Камелі.
     - Перед нашою банківською установою стояло і стоїть вельми непросте завдання : завжди пропонувати кращий фінансовий прогноз для наших клієнтів. Відтепер з допомогою IBM ми зможемо більш плідно контролювати кредитні і ринкові ризики,здійснювати їхній постійний моніторинг, а також налагодити більш раціональне управляння витратами. Зрозуміло, що в наш час ІТ-технологій, саме такий підхід до ведення банківської справи відіграє вирішальну роль, коли йдеться про побудову успішного бізнесу. Більше того : швидкість продукування перспективних нових ідей є запорукою перемог у конкурентній боротьбі,- переконаний генеральний менеджер ПАТ «Укрсоцбанк» Граціано Камелі.
     - Розраховуючи на багатолітній досвід фахівців IBM у банківському сегменті ринку, а також на їхні сучасні знання, наш банк уже найближчим часом суттєво поліпшить якість роботи з клієнтами, підвищить відносний рівень продуктивності та знизить операційні ризики в межах нашої вельми розгалуженої по всій Україні мережі, що налічує майже 400 філій, наголосив Граціано Камелі.
     -
     Сергій Любченко
     
     
     


Автор: Сергей Любченко прочтений: 4307 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 6925
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика