Независимое аналитическое интернет-издание "Искра" это ваше право на информацию.

Что есть государство без правосудия? Шайка разбойников, и только. © Блаженный Августин

На главную страницу

Парольный вход для авторов.

автор: c до

НАК “Нафтогаз України” продовжує розвивати фірмову мережу АЗС
Автор: Станислав Власенко      Дата: 14.11.2003 08:46


     12 листопада у Вишгородському районі Київської області відкрито фірмову автозаправну станцію “Нафтогаз”. Партнером у реалізації спільного проекту виступило ТОВ “Авакс”, чотири заправки якого вже працюють в роздрібній програмі Компанії.
     
     Сучасний дизайн нової АЗС повністю виконаний у корпоративних кольорах НАК “Нафтогазу України”. Це вже восьма автозаправна станція, дизайн якої повністю відповідає фірмовому стилю Компанії.
     
     Станом на 12 листопада фірмова мережа АЗС “Нафтогазу України” налічує 89 станцій в 10 регіонах України. Зокрема, в Київській області працює 22 автозаправні станції, Харківській – 37, Полтавській – 7, по 4 АЗС у Сумській та Львівській, та по 3 – у Кіровоградській, Чернівецькій, Житомирській, Волинській та Закарпатській областях.
     
     Оператором фірмової мережі автозаправних станцій НАК “Нафтогаз України” є дочірня компанія “Укргазвидобування”. Добудова раніше відсутніх ланок вертикально-інтегрованої структури визначена одним з основних завдань НАК “Нафтогаз України” у 2003 році.
     
     Довідка: Через мережу фірмових АЗС реалізуються моторні палива виробництва Шебелинського ГПЗ, який є основним виробником нафтопродуктів у структурі Компанії. Завод виробляє неетильовані високооктанові бензини А-92, А-95 та А-98 за технологією та на обладнанні американської компанії UOP і не застосовує в процесі їх виробництва добавки та присадки, що містять свинець.
     
     Шебелинський ГПЗ є єдиним виробником моторних палив в Україні, потужності якого завантажені на 100%. Завод працює виключно на українській сировині. В 2002 році заводом було вироблено 360,163 тис. тонн автомобільних бензинів та 223,061 тис. тонн дизельного пального.
     
     


Автор: Станислав Власенко прочтений: 2093 оценки: 0 от 0
© Свидетельство о публикации № 706
  Цена: 1 noo



Ваши комментарии

Пароль :

Комментарий :

Осталось символов

Доступна с мобильного телефона
Чат
Опросы
Музыка
Треки
НеForМат
Академия
Целит
Юрпомощь


О сервере


О проекте
Юмор
Работа
О нас

Earn&Play
Для контактов
skype:noo.inc


Этот сайт посвящен Георгию Гонгадзе, символу борьбы за свободу, журналисту, патриоту, человеку... Ukraine NBU Hrivnya rate
Russian ruble rate
Noo Web System



Редакция за авторские материалы ответственности не несет
стать автором
Micronoo Links Neformat Links Noo Links Chess Links Forex Links Bloodway

Идея и разработка
компании NOO
На сайт разработчика